Има многу текстови на нет од кои можеш да земеш пример.Прогуглај и ќе најдеш.здраво девојки.. ако имате или ако може да ми дадете идеја некако како да напишам состав на тема ЉУБОВ ВО СРЦЕТО МОЕ.. за утре ми е а за љубов најмалку знам да пишувам.ако можите многу ќе ви бидам благодарна
А ти љубов не си почувствувала во срцето?здраво девојки.. ако имате или ако може да ми дадете идеја некако како да напишам состав на тема ЉУБОВ ВО СРЦЕТО МОЕ.. за утре ми е а за љубов најмалку знам да пишувам.ако можите многу ќе ви бидам благодарна
А ти љубов не си почувствувала во срцето?
Јас сум сигурна дека професорите(бидејќи и јас бев средношколка) не бараат таленти над талентите... Бараат добро склопен есеј. Воведен дел, главен дел и заклучок.Што има врска дали има почувствувано или не. Не секој е способен да го пренеси чувството во зборови, нели е неопишливо?
-Уствари, не секој може што е можно повеќе да го ДОЛОВИ чувството.
Јас сум сигурна дека професорите(бидејќи и јас бев средношколка) не бараат таленти над талентите... Бараат добро склопен есеј. Воведен дел, главен дел и заклучок.
„Научниците се пркосат со долговечната изрека„Срцето од љубов ме боли“, медицинарите се децидни - срцето е само орган за испумпување на крв, тоа не чувствува, но дали научниците до сега дале одговор на прашањето што е љубов? Дали докторите имаат лек за љубовна болка? Сѐ додека немаат исконската изрека „ Љубов во моето срце“ ќе биде мој животен патоказ.“
„Љубов. Опеана во песните, скриена во шумолењето на листовите, врежана во сржта на секое битие. Љубов. Движечка сила. Виновник за најголемите војни....“
- бла, бла, бла, бла....
- кој што ќе застане ќе напише.