Помлади или постари партнери?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И двете врсти ги сакам и негувам... Се адаптирам во друштво на тигрици, мачки, пТички и други видови животни
А гулабици?

sliki_novost%5Cfail-mk-gulabica-grmat-gromovi.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
И двете врсти ги сакам и негувам... Се адаптирам во друштво на тигрици, мачки, пТички и други видови животни
абе овој близнаков уште од сабајле ми се пушта некако... а? или ми се чинит? :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Толку ми е интересна забелешката што секоја млада девојка копнее по постар дечко,како и секој млад дечко предизвик му се постари девојки.
Имам некои објаснувања за сето тоа.Девојчињата за разлика од машките многу побрзо созреваат па некој нивен врсник не им е дораснат за фантазиите што ги имаат они,бараат сериозност и стабилност,а кај нивните врсници тоа го нема.
А машките пробуваат кај постари девојки оти демек они поискусни,потешки за освојување,па ајде да си испроба.
Но колку си одминуваат годините еве за женските можам да речам не се битни годините колку битно е тоа колку ќе си ја најдат средината за создавање на тоа што си го сакаат.Ништо друго не е битно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and WomanInRed

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
постари , незнам зошто ама од кога ја поминав границата на 23 год возраст таа разлика е 10- 11 год..