Помлади или постари партнери?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Постари, се разбира:) Не би ми пречела и голема разлика, напротив само ќе ми го зголеми предизвикот.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
епа цим ти се деца твоја возрас еве јас сум постар од тебе сигурно :rofl мене ми се сите исти зенско како зенско со би рекол горги колозов долга коса краток памет хахахахаха али не се сите такви има и паметни
seriously? :ladno

он топик : Не ми е битно, ама гледам да е постар ама не многу - година- две евентуално три :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Baron89

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Строго околу мојата возраст, може нешто - или + , ама да не биде некоја голема разлика.. И многу мрзам кога ќе видам некоја млада како иде со некој бајаги постар, дотеран и шо уште не.

Пример вака нешто:
anna%20nicole%20and%20old%20husband.jpg
Ова ти е за пари идење класичен пример. Сигурно од љубов не е заради него или што е "добар" во кревет.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сеа да не биди старец.. хаха се зезам :D
е па вака... обично практикувам да бидат постари од мене, знаете машките покасно созреваат :D :p :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Сеа да не биди старец.. хаха се зезам :D
е па вака... обично практикувам да бидат постари од мене, знаете машките покасно созреваат :D :p :D
ја па вечен инаетчија и контра....ќе кажам, нема совршена жена, направи си ја сам да ти биде совршена :)
годините не се некое мерило за зрелост.... :) :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Marijanela and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
ја па вечен инаетчија и контра....ќе кажам, нема совршена жена, направи си ја сам да ти биде совршена :)
годините не се некое мерило за зрелост.... :) :p
точен си и ти.. ама ко че видишшшшшшшшшшшшш. во повеќето случаи е така :))))))))

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
дефинитивно постaри, барем 2 години постар да е па нагоре...

а прочитав погоре...некој напишал демек ако е постар...посериозен е поискусен....не мора да значи...може некој да има 30евче а паметот да му е ко на 15 годишњак...и обратно....