Помлади или постари партнери?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
...и тија и тија!!!
обожаам помалки такој :sram около дваешче....... стегнати такфи сс ролери, новопечено гзенце : )
a може и сс постари : ) не као партнер него као шфаљерка :rolleyes: Милферашица некоја до 34...

:eek:

Врсници :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
...и тија и тија!!!
обожаам помалки такој :sram около дваешче....... стегнати такфи сс ролери, новопечено гзенце : )
a може и сс постари : ) не као партнер него као шфаљерка :rolleyes: Милферашица некоја до 34...
само за швалерку?:place

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Да ме натера да доживеам оргазам од кој ќе се слуша како го врескам неговото име во радиус од 5 км :sram
После сексот и комшиите да запалат цигара од што ќе биде добар...(smoke)
:D

Ах, да....не се замислувам покрај несозреани мажи.
Плус , минус некоја година од мене не ми е баш соодветна мерка за класификација :)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Остај ти години се зависи од тоа колку е здрела некоја личност! Сум бил во врска со помлади од мене и си викаш ајде во ред е да размислува така на тие години , но што коа и постари од мене размислува како некоја која има 16-17 години? Не се битни годините ама ич

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and Bum-Bum

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Aм,сегашниот ми дечко е 3 години постар од мене...сум имала и партнер 1 година помал од мене и ми било убаво ама со ова сега не може да се спореди.Се чуствувам сигурна со него.
Батали години,не се секогаш важни :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ♠ Таа Сум ♠

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
До пред некое време сакав партнер што ќе е на моја возраст, исти години... но, сега мислењето ми е сменето многу и можам да кажам дека дефинитивно постар... знае што сака и како сака, поискусен е во се... ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and 048