Помлади или постари партнери?

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Прашање првенствено за девојките но и за момците...
Дали повеќе ве привлекуваат постари или пак помлади момци/девојки?

Еве јас да почнам прва....
Мене повеќе ме привлекуваат постари момци од причина што постарит емногу се поозбилни и едноставно и за пријатели и за се повеќе се разбирам со повозрасни...

А вие? :)

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
епа цим ти се деца твоја возрас еве јас сум постар од тебе сигурно :rofl мене ми се сите исти зенско како зенско со би рекол горги колозов долга коса краток памет хахахахаха али не се сите такви има и паметни

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
не знам никогаш не судам по тоа дали е поголем или помал од мене.значи имам многу добри другари кои се помали од мене а и поголеми исто важи и во љубовта. никогаш не вели никогаш.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
ЈА БИ САМО СО БАБИ :^) - ДЕКА НЕМААТ РОДИТЕЛИ , ПА НЕМА ДА МУ ЈА МИСЛАМ МНОГУ ДАЛИ ТРЕБА ДА ЈА ВРАТАМ ВО 23 ИЛИ 04 САБАЈЛЕ - ПЛУС РЕДОВНА ПЕНЗИЈА СИ ИМААТ ... КЕ МЕ ЧАСТИ НА СЕКОЕ ИЗЛАГАЊЕ (pivo) (party)
И КАЈ И ДА Е КЕ СКИНЕ КОНЦИ - ПА КЕ МИ ОСТАВИ МЕНЕ НАСЛЕДСТВО - НЕЛИ ? ИЛИ НЕ :D

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
ЈА БИ САМО СО БАБИ :^) - ДЕКА НЕМААТ РОДИТЕЛИ , ПА НЕМА ДА МУ ЈА МИСЛАМ МНОГУ ДАЛИ ТРЕБА ДА ЈА ВРАТАМ ВО 23 ИЛИ 04 САБАЈЛЕ - ПЛУС РЕДОВНА ПЕНЗИЈА СИ ИМААТ ... КЕ МЕ ЧАСТИ НА СЕКОЕ ИЗЛАГАЊЕ (pivo) (party)
И КАЈ И ДА Е КЕ СКИНЕ КОНЦИ - ПА КЕ МИ ОСТАВИ МЕНЕ НАСЛЕДСТВО - НЕЛИ ? ИЛИ НЕ :D[/
хахахахааххааххахахахахахахахаха ме пресмеа да ти кажам :) јас одам со помал од мене 1 година ама добро е зашто е озбилен барем е искрен :) иначе ко бев тинејџер сакав постари.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and 4FUN

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...и тија и тија!!!
обожаам помалки такој :sram около дваешче....... стегнати такфи сс ролери, новопечено гзенце : )
a може и сс постари : ) не као партнер него као шфаљерка :rolleyes: Милферашица некоја до 34...

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Прашање првенствено за девојките но и за момците...
Дали повеќе ве привлекуваат постари или пак помлади момци/девојки?

Еве јас да почнам прва....
Мене повеќе ме привлекуваат постари момци од причина што тие на моја возраст ми се како деца,недораснати,многу се поозбилни и едноставно и за пријатели и за се повеќе се разбирам со повозрасни...

А вие? :)
Пфф ти што си едно дете :rolleyes:
Он: Глеам да е полнолетна :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Bum-Bum