Помлади или постари партнери?

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
33
Western Sky, Land of Oz.
епа цим ти се деца твоја возрас еве јас сум постар од тебе сигурно :rofl мене ми се сите исти зенско како зенско со би рекол горги колозов долга коса краток памет хахахахаха али не се сите такви има и паметни
seriously? :ladno

он топик : Не ми е битно, ама гледам да е постар ама не многу - година- две евентуално три :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Baron89

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Строго околу мојата возраст, може нешто - или + , ама да не биде некоја голема разлика.. И многу мрзам кога ќе видам некоја млада како иде со некој бајаги постар, дотеран и шо уште не.

Пример вака нешто:
anna%20nicole%20and%20old%20husband.jpg
Ова ти е за пари идење класичен пример. Сигурно од љубов не е заради него или што е "добар" во кревет.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сеа да не биди старец.. хаха се зезам :D
е па вака... обично практикувам да бидат постари од мене, знаете машките покасно созреваат :D :p :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Сеа да не биди старец.. хаха се зезам :D
е па вака... обично практикувам да бидат постари од мене, знаете машките покасно созреваат :D :p :D
ја па вечен инаетчија и контра....ќе кажам, нема совршена жена, направи си ја сам да ти биде совршена :)
годините не се некое мерило за зрелост.... :) :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Marijanela and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
ја па вечен инаетчија и контра....ќе кажам, нема совршена жена, направи си ја сам да ти биде совршена :)
годините не се некое мерило за зрелост.... :) :p
точен си и ти.. ама ко че видишшшшшшшшшшшшш. во повеќето случаи е така :))))))))

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
дефинитивно постaри, барем 2 години постар да е па нагоре...

а прочитав погоре...некој напишал демек ако е постар...посериозен е поискусен....не мора да значи...може некој да има 30евче а паметот да му е ко на 15 годишњак...и обратно....