Песна која ви се врти во глава

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,616
7,198
1,153
Big Sur
Не знам кој ден по ред веќе се будам и заспивам со 2-3 стиха што ги знам од фамозна треш песна од северниот сосед....*drumroll* Лопов од Индира Радич и Ален Исламович т.з. рокериште.
Неќам ни да ставам линк, само сакам да прекине. (facepalm)|-(
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,616
7,198
1,153
Big Sur
Прееска на разделување ми ја спомна другарка ми, еве 5-6 часа подоцна, уште сум во полумрак. (think)
Секогаш дебилни песни ми се закачуваат. Ми иде да се рокнам.
Не не, слушајте ја оваа ама. Нека ви се врти и вам.