Дали идете често Охрид ?
Дали само на лето идате?
Дали се воодушевувате од Охрид и од езерото (како туристите од странство) ?
Дали само на лето идате?
Кога имам слободно време идам,преку цела година... имам интересна викендичка на прекрасно место со поглед на целиот Охрид и езерото, па не можам да одолеам.
Последен пат со JaMi бевме, 5-6 дена, едноставно уживаме во природата и убавините. Денеска пак ке идам, убаво ке се одморам, ке наполнам батерии па ке идам да ги трошам на Роџер Санчез... (без Јами )
Охрид ни е најбавиот град без сомневање, за цените никогаш не сум коментирал, нема ни сега... тоа што ми пречи е угостителството, ама не секаде е исто, има и прекрасни места со услуга на ниво, па секогаш идам само на тие исти места.
На ЈаМи и се свиѓа Охрид ??
Не би можел да одговорам во нејзино име, кога ке има време, ке се уклучи и нека ни каже
Само знам дека не ни се враќаше дома, ама обврските си го прават своето.
Моментално Јами е во Сардинија, на прекрасен остров, па нека ни направи споредба
Дали идете често Охрид ?
Дали само на лето идате?
Кога ќе се вратам обавезно идеме заедно,па макар и на еден ручек кај ТиноКога имам слободно време идам,преку цела година... имам интересна викендичка на прекрасно место со поглед на целиот Охрид и езерото, па не можам да одолеам.
Последен пат со JaMi бевме, 5-6 дена, едноставно уживаме во природата и убавините. Денеска пак ке идам, убаво ке се одморам, ке наполнам батерии па ке идам да ги трошам на Роџер Санчез... (без Јами )
Охрид ни е најбавиот град без сомневање, за цените никогаш не сум коментирал, нема ни сега... тоа што ми пречи е угостителството, ама не секаде е исто, има и прекрасни места со услуга на ниво, па секогаш идам само на тие исти места.
Секако дека да!На ЈаМи и се свиѓа Охрид ??
Не би можел да одговорам во нејзино име, кога ке има време, ке се уклучи и нека ни каже
Само знам дека не ни се враќаше дома, ама обврските си го прават своето.
Моментално Јами е во Сардинија, на прекрасен остров, па нека ни направи споредба
Споредба не би можела да направам, Сардинија е прекрасна,по вторпат ја посетувам.Немам коментар!Совршенство...Лелееллел ама споредбавааа ме убива хахах