Од кое животно најмногу се плашите?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Уствари змиите се ептен плашливи животни, така да прво они би избегале од вас отколку вие од нив. Не знам зошто се плашите од змии, ниту напаѓаат први ни ништо, ако ве касне тоа е по ваша вина.
Абе ајде.
Недај боже да дојде до касање нема ни да осетиш кога те каснала.
На змија доверба се нема, видиш бегаш!