Добро има моменти што се сложувам само да ми одговориш на ова прашање би сакал,кога некој двајца се сакаат а навистина им се испречува љубовта,харикирам сеа,родители,околина,сплет на ситуации,а тие сеуште се сакаат и никако не можат да бидат заедно според мене и тоа е несреќна љубов иако ти рече збор неостварена.Иако не би навлагал во интима во твојот случај ама да спласнат така лесно чуства не можат според мене може да има мала криза и се пребродуваат,сигурен сум дека причинителот е доста поголем отколку што се мисли.Да сумираме....само завршила несрекно за едната страна...а не била цела љубов несрекна
Иначе за мојов случај ке напомна,нема зошто после тоа да се прашуваме каде сме згреешиле,нема грешки,секоја љубов има падови и успони...но се доага до момент кога се оди само во надолна линиа,зрело е да се седна после толкав период поминат заедно да се разговара и да се увиде каде се грешело,доколку после извесен период не се успее да се најде решение за проблемите...значи треба да се прекине.