Несоница

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Во недели воопшто неможам да заспијам, а туш не помага од туширање уште повеќе не можам да заспијам. :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Стварно релаксираа дождот и каминот, и бувови су ставив. Дремка ме фати. :sleep
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 048

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Болки во душава ми ствара темава. :ladno Често не можам да заспијам. Обично ми се случува кога сум под стрес, депресивна или кога ми е периодот. Не можам ни да помислам на спиење. Се гушам и не можам да дишам од толку нерви што ме фаќаат. Во последно и не ме загрижува тоа толку. Многупати знам и на училиште на некој час да си преспијам. :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Stojne and Y1K991

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Мене од кафе одма ми се приспива.

Чуден организам имам, често ме држи таа несоницата и по неколку дена, а не се осеќам лошо ниту осеќам недостаток од сон. Некогаш па спијам и по 16-18 сати и пак после дремка ме фаќа...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 048

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,119
1,683
ги заморувам очите со телефонот, потоа заспивам. Имам навика 10 години спијам со музика, значи системот ми е пуштен. Доколку нема музика....не можам да спијам. Во последно време одма заспивам.....