@Electra мољим те не го давај пасот на @existence, пошо постон е малте не копикет на еден муабет шо го правев денес со дугарчето.
Иначе на темата:
Каде Ријана стапнува, трева не никнува.
Жртви на нејзината појава се Марун 5, Колдплеј, Пол Мекартни па дури и овој белецов рапер.
Старите албуми (до вива ла вида) на Колдпеј се ок, се` друго треба да се избрише од историјата на музичкото издаваштво.
Марун 5 имаа само ок 2 албума. После усраа све.
Еванесенс направи колку-толку солиден камбек. Но реално, комерцијалната позадина никад нема да ја направи оноа што некогаш беше.
Општоприфатена лага е дека за да почнеш да ги слушаш Поркјупајн мораш прво да го почнеш In Absenthia. Кога сум веќе тука, во овој албум има некои од најдобрите но и некои од најлошите песни што некогаш ги издале. Lazarus (Deadwing) е најфегетска песна после Heart attack in lay by.
Депеш мод не дека ги хејтам но досадни ми се и монотони.
Малку од филмската музика:
Ханс Цимер е преценето срање: Земал да штанца саундтракови од Самурајот, Пиратите, Трансформери, не знаеш која е од кој филм од што се слични.
Harry Gregson Williams e потценет за жал.
Многу ми беше криво шо не го запознав Енио Мориконе.
Иначе на темата:
Каде Ријана стапнува, трева не никнува.
Жртви на нејзината појава се Марун 5, Колдплеј, Пол Мекартни па дури и овој белецов рапер.
Старите албуми (до вива ла вида) на Колдпеј се ок, се` друго треба да се избрише од историјата на музичкото издаваштво.
Марун 5 имаа само ок 2 албума. После усраа све.
Еванесенс направи колку-толку солиден камбек. Но реално, комерцијалната позадина никад нема да ја направи оноа што некогаш беше.
Општоприфатена лага е дека за да почнеш да ги слушаш Поркјупајн мораш прво да го почнеш In Absenthia. Кога сум веќе тука, во овој албум има некои од најдобрите но и некои од најлошите песни што некогаш ги издале. Lazarus (Deadwing) е најфегетска песна после Heart attack in lay by.
Депеш мод не дека ги хејтам но досадни ми се и монотони.
Малку од филмската музика:
Ханс Цимер е преценето срање: Земал да штанца саундтракови од Самурајот, Пиратите, Трансформери, не знаеш која е од кој филм од што се слични.
Harry Gregson Williams e потценет за жал.
Многу ми беше криво шо не го запознав Енио Мориконе.

) и во денешно време тешко дека би добил 100 клика на Јутуб без да му пишат "lol fag noob"...ама сепак е Џими, нали.

Музиката пред и по Битлси
Ши лавс ми је је је ууу је је јејееееее.
...сум дала шанса претежно на овие помејнстрим имиња ко Јагнето Господово (нив ги поднасам некако), Децата од Бодом, Лулка од/со Џубре, Умирачки Фетус...и секоја чест за инструменталот, ама тоа е дури не почне Сотоната да ми чита молитви наопачки. Вокалите едноставно не се за мое уво. Џабе јак текст кога таа гаргарата го уништува, нешто ко карамелизирана кака ми иде.