пробај со дела да му дадеш до знаењеЈас сега на пример имам неостварена љубов. Страв ми е на типот да му кажам дека го свиѓам пошто знам дека ќе го загубам и повеќе нема да ми пишува на фејс, ниту па да ме рецка во чаршија.
Чаре?
пробај со дела да му дадеш до знаењеЈас сега на пример имам неостварена љубов. Страв ми е на типот да му кажам дека го свиѓам пошто знам дека ќе го загубам и повеќе нема да ми пишува на фејс, ниту па да ме рецка во чаршија.
Чаре?
Сум му дала и пак џабепробај со дела да му дадеш до знаење
епа значи или се мисли он или не си негов типСум му дала и пак џабе![]()
Абе тој не ме сака маму му јеепа значи или се мисли он или не си негов тип![]()
абе глеј не си троши енергија на него,некад и он ке трча по тебеАбе тој не ме сака маму му јеем...
Сега може темава е малку смешна зошто ретко кој човек нема неостварена љубов.Дали сте имале некоја личност во животот што сте ја засакале многу а ви било страв да и кажете од тоа како ќе раегира и дека ќе ја изгубите.Опишете ,кога, како, кого.
Нема пошо јас кога ќе имам 30 тој ќе има 37абе глеј не си троши енергија на него,некад и он ке трча по тебе
ХАХАХА барај младо маНема пошо јас кога ќе имам 30 тој ќе има 37:
Шо ќе ми е младо да ме лажит со други? Вака барем ова ќе му е се` поминато..и само на деца ќе мисли :РХАХАХА барај младо ма
грешка си јас поинакво искуство имамШо ќе ми е младо да ме лажит со други? Вака барем ова ќе му е се` поминато..и само на деца ќе мисли :Р