Неверство

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Не сум била изневерена, но сум изневерила... бившиот тоа ми го прости, јас му кажав, и после тоа врската како за некое чудо ни се поправи кон подобро во многу брзо време... јас би простила, но зависи, што и како било, што имало меѓу нив, и колку време траело сето тоа, и зависи колку и го сакам...

Maks

Староседелец
Немам изневерено до сега некоја што навистина сум ја сакал, а имам опростено без много објаснување бидејки ја сакав,:zbunet но грешката после некое време пак се повтори и тоа беше крај и памет за друг пат да не опростувам.:cenzura
Ако некој вистински те сака нема да го направи тоа. :angel

• Ми се допаѓа
Реакции: Glorry

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
Немам изневерено до сега некоја што навистина сум ја сакал, а имам опростено без много објаснување бидејки ја сакав,:zbunet но грешката после некое време пак се повтори и тоа беше крај и памет за друг пат да не опростувам.:cenzura
Ако некој вистински те сака нема да го направи тоа. :angel
Од каде знаеш ти дека те изневерила? Таа ти кажа, или...

Maks

Староседелец
Од каде знаеш ти дека те изневерила? Таа ти кажа, или...
Видов со свои очи никој друг не ми има кажано, а кога ја прашав некои прашања не знаеше што да ми одговори затоа што самата се осеќаше крива и тоа е тоа. Тhe End :)

girl

Нов член
17 февруари 2012
14
13
3
36
Никогаш не сум изневерила и нема да простам такво нешто ако дознаам :)

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Не не и не.
Ако ме изневерат може да простам, ама не заборавам. Во секој случај мразам неверство.

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Огромно НЕ. Плус болд! Ова е најлош крај на една врска. Ама не сакам да ем прават будала, ниту пак јас правам некој будала.

Не сум изневерувала, ама ме изневериле. И подобро би било да не дознаам зашто ако спиел со неа во момент на слаабост и тоа ми го признава, дали очекува од мене да му изигравам психијатар кој ќе го разбере дека ете тоа било one night only? Немој да ме ј.еш бре!
Тие што признаваат признаваат од една ете проста причина што не можат да ја истрпат тежината на совеста. И што ако ми признаеш, као пола ти се простува, м?

По дифолт тие што изневерат еднаш, изневеруват и втор пат, и трет пат, и ен пати се додека не ги откачиш. И после те бараат. :)

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Сум изневерила и ми простиле.
Дали ме изневериле - не знам, иако дотичниот кажува - не, не и не.
Како и да е, не му ја мислам многу. Заебано ќе биде:
1. Ако го фатам на дело
2. Ако дознаам од други

Ако ме изневери и самиот ми каже, најверојатно ќе му простам. Секако, и тука постојат услови:
1. Ќе простам ако е некоја рандом, што ја видел тогаш, и никогаш повеќе.
2. Не се простува ако 2 пати имал секс со неа, ако знам која е, ако има шанси пак да се видат било каде, или јас да ја видам во близина.