Неверство

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Не сум изневерила, а и мислам дека не ме изневериле. Ако дознаам не простувам, без разлика дали ме изневерил пред 2 дена или 2 години.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сум изневерила си признавам и не се гордеам со тоа :eek Не се гордеам само затоа што дечкото беше пренајдобар на свет и ми прости. Он ми беше прв во се, и јас на него и многу си се сакавме и се поминавме заедно, скоро 3 години...вториот пат (веќе се знаеше дека е онака лабава врската, барем јас знаев, стануваше некако монотона, затоа и се деси овој втор пат) ме фати на дело и како демек готово толку, раскинуваме, се изнаплакавме и двајцата и после пола саат дојде до мене ми кажа дека неможе да си го замисли животот без мене, многу ме сака и стварно не би знаел што понатаму ако ме изгуби... Јас му кажав дека сакам да размислам, пауза, курчеви карики, али на крај му кажав дека најискрено неможе да се продолжи во една врска доколку едниот изварал, подобро ќе биде и за двајцата (нејќев кога нема да можам, нема да сакам да легнам со него да ми квакне на глава "аааа со тој што ме извара можеше а со мене не") тоа ми беше најјаката причина а и башка што почна да ми е интересно и убаво и со тој другиот :D
Е сега, сум во врска на далечина.... Додека бев во Америка со него 3 ипол месеци неразделни, не ни помислував да бидам со некој друг, пред да се разделиме му кажав ако сака open relationship како биди си тука со некој, имај си, јас ќе си имам таму ама кога ќе дојдеш пак ќе си бидеме заедно, он нејќеше ни да го дослушне зборчето одма се налути... Нема врска, муабетот ми е што јас знам дека он НЕМА друга таму, со сигурност, а јас си имам тука, ама не е ништо сериозно, сум кажала дека ќе го чекам да дојде и стварно едвај чекам да дојде, многу ми фали :place Не се смета за неверство нели? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не сум изневерила,не знам дали сум била изневерена,мислам дека не или не сум дознала.Не верувам дека ако дознаам дека би можела да простам.Ако во некоја врска има простор за неверство значи таа врска не треба да продолжи.Ако јас можев да бидам со некого цели 10 години без да изневерам значи се може,јес да во тие 10 год имало падови и успони во врската сепак успехот бар според мене е да успееш да се воздржиш на искушениата:) кои секако дека ке постојат.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Како да откриете дали дечко ви има сексуални односи со друга?
Ќе земите еден сад и ќе го наполните со вода до горе. Ќе го натерате да клекне врз садот. Ако тестисите му потонат во водата значи полни се, не се испразнил никаде, не бил со друга. Но ако тестисите пливаат над водата, значи празни се, ги испразнал имал сксуални односи со некоја.
:D

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
Како да откриете дали дечко ви има сексуални односи со друга?
Ќе земите еден сад и ќе го наполните со вода до горе. Ќе го натерате да клекне врз садот. Ако тестисите му потонат во водата значи полни се, не се испразнил никаде, не бил со друга. Но ако тестисите пливаат над водата, значи празни се, ги испразнал имал сксуални односи со некоја.
:D
хахахах, а како да се провери дали девојката била со друг?
Истата постапка, ако пие вода...значи јадела месо :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Не изневерувам! А и не сакам да ме изневеруваат .. Со тоа сами се ставаат в гроб ;)

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
прашањево треба да биде дали некогас сум бил верен хахах
единствениот проблем е тоа сто не мозам да се врзам со една личност
и во долга и сериозна врска јас изневерувам но не дозволувам да бидам изневерен
а и да бидам изневерен мене ми одговара бидејки имам алиби за моите неверства ти мене јас тебе

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Мразам неверство.
Ако е неверен некој тоа значи нека нешто не е во ред во врската,па затоа изневерува.
Јас кога сум испонета во една врска не помислувам на друг а камо ли да изневерам.
А неверство не простувам.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Не сум изневерила не ни помислувам и не сум била изневерена се надевам нема ни во иднина да бидам ...