Најгрда кола

jov_iv

Нов член
12 февруари 2015
5
6
3
33
Дефинитивно Fiat Multipla.. Италијанците си докажале дека за дизајн ги бива.. дизајнираат најубави коли, ама и најгрдата ја имаат направено :)