Моментално читам...

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
Ја оставив А потоа, и ја зачитав Ангус, танги и бацување со стискање. Го гледав филмот оддамна и дознав дека има и книга и ја купив за 100ден. Интересна чик литерура, упте малце ми остана да ја дочитам.
Интресна е за некои на моја возраст, но може и за други кои сакаат да се потсетат на симпатиите, првата љубов...

аааууу,колку најдобра книга!!! (за Ангус.... мислам):D буквално се тресев од смеење кога ја читав. Иначе има 10 делови и секој е подобар од претходниот :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
аааууу,колку најдобра книга!!! (за Ангус.... мислам):D буквално се тресев од смеење кога ја читав. Иначе има 10 делови и секој е подобар од претходниот :D
Книгата е многу поинтересна и филмот е добар, но многу имаат кратено. :D
А на македонски ги има ли другите делови. АЈ ПП ќе ти пуптам да не пипува оф овде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Black Mamba

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
Книгата е многу поинтересна и филмот е добар, но многу имаат кратено. :D
А на македонски ги има ли другите делови. АЈ ПП ќе ти пуптам да не пипува оф овде.

Не знам дали се преведени на македонски другите делови, ја ги симнав као E Books и ги читав на англиски. Ако сакаш ќе ти дадам линк ;)

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
Моментално ја китам Сенката на Анче Павлова. Не ми се допаѓа бидејки не е во мојот стил на книги. :smug

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
моментално го читам постот на Sarah - (happy)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
моментално го читам постот на Sarah - (happy)
а јас го читам твоево мислење и не ми се уклапа во муабетов :nah
а шо ни беше муабетов? а да, за книгите :)
читаш некоја книга деновиве?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin, Redhead and 4FUN

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
"Неподнослива леснотија на постоењето"-Mилан Кундера

• Ми се допаѓа