Модни комбинации кои ви се допаѓаат

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
spring-fashion-trends-2013-stripes.png

Spring-Summer-2013-Fashion-Trend-05.jpg

Coral-Spring-Summer-2013-Fashion-Trends_12.jpg

style+trends+2013+++womens+style+SPring+2013+++womens+style+Summer+2013+++womens+color+blocking+trend+++modern+florals+trend+++edgy+florals+Spring+2013+++graphic+black+and+white+trend+for+women.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
ииииииии еве го мојот фустан за асполвентска вечер,ист ваков само крем боја
што мислите со каква боја штикли да го искомбинирам?јас мислам со бебешка розева боја ,таква и плик ташна имам ама сеуште незнам
13-asimetrichni-fustani-sovrsheni-za-ovaa-prolet-www.kafepauza.mk_.jpg

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Моника, добар избор на бои, само според мене не ставај никакви циркони или светки. И немој тигрести чевли, гледај да бидат во склад со каишот, можеш и pumps (y)

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
the kitten не е ваква боја мојот фустан,тој е кремова боја (шампањ) а колан нема да носам самиот фустан си има нешто како коланче,и чевлите ќе бидат розева боја (бебешка) и плик ташната исто како чевлите.се мислев за некакво палтенце ама на крај се одлучив за марама само за кога ќе влегувам од жоржет материјал и крем боја:)

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
the kitten не е ваква боја мојот фустан,тој е кремова боја (шампањ) а колан нема да носам самиот фустан си има нешто како коланче,и чевлите ќе бидат розева боја (бебешка) и плик ташната исто како чевлите.се мислев за некакво палтенце ама на крај се одлучив за марама само за кога ќе влегувам од жоржет материјал и крем боја:)

Да да, сфатив за боите, добар ти е изборот кремаста-бебешко розева, само се думам кој детал да ти биде повпечатлив :) Самиот фустан не е едноставен, немаш простор за некој посебен накит :)
Не знам каква марама планираш, ако најдеш некаде постирај ја :)
И секако, чевлите, не мора да се баш тие што ќе ги носиш, нешто слично, моделот :)