тоа е најлошо,што мешаат црква и политика, јас само се прашувам како може да постојат толку расипани луѓе кои што му ,, служат на Господ''? !Црква + Политика + Проста маса народ = СЕИР![]()
тоа е најлошо,што мешаат црква и политика, јас само се прашувам како може да постојат толку расипани луѓе кои што му ,, служат на Господ''? !Црква + Политика + Проста маса народ = СЕИР![]()
Па јас идам по некоја логика дека ако е свештено лице и му служи на бога несомнено е дека верува во Бог па апропо муабетот ќе каже дека е тоа божја промисла и негово дело.Ваква глупост кој да кажува?
Ете на пример ти можеш да си го дозволиш тоа или јас ама свештено лице не.
Очигледно не читаш што напишав дека изјави,залудно се репликиве,а може па и не ги разбра или не сакаш да ги разбереш,а дури може па и во право сиПа јас идам по некоја логика дека ако е свештено лице и му служи на бога несомнено е дека верува во Бог па апропо муабетот ќе каже дека е тоа божја промисла и негово дело.
Мене би ми било неворед некој политичар да ја даде таа изјава.
Господ му се јавил и му кажал која е пораката шо ја испрака со чудовоДемек тој свештеник не видел кога ги чистеле? Бидејќи имало пробно чистење.
Ако се залудни нека ти ставаат лајк и нека те тапкаат по рамо,по се изгледа во право си секогашОчигледно не читаш што напишав дека изјави,залудно се репликиве,а може па и не ги разбра или не сакаш да ги разбереш,а дури може па и во право си![]()
нема што да се коментира за тоа! од кај знаат што сака Господ да каже преку ,чудото'? И најлошо е што мешаат политика и религија ...Па јас идам по некоја логика дека ако е свештено лице и му служи на бога несомнено е дека верува во Бог па апропо муабетот ќе каже дека е тоа божја промисла и негово дело.
Мене би ми било неворед некој политичар да ја даде таа изјава.
Нигде не напушав дека сум во право ама свештено лице и политика а плус и пренесува што сакал со ова господ да каже па и не очекувам лајкови пошто не седам со цел нив да ги собирамАко се залудни нека ти ставаат лајк и нека те тапкаат по рамо,по се изгледа во право си секогаш
Чудата кои јас ги правам секогаш минуваат низ 3 фази: Прво се негирани, потоа се исмевани за на крај да бидат прифатени.