Мистерија во црквата Свети Димитрија - фреските „крварат“ и сами се чистат?!

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Црква + Политика + Проста маса народ = СЕИР :rofl
тоа е најлошо,што мешаат црква и политика, јас само се прашувам како може да постојат толку расипани луѓе кои што му ,, служат на Господ''? !

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ваква глупост кој да кажува?
Ете на пример ти можеш да си го дозволиш тоа или јас ама свештено лице не.
Па јас идам по некоја логика дека ако е свештено лице и му служи на бога несомнено е дека верува во Бог па апропо муабетот ќе каже дека е тоа божја промисла и негово дело.
Мене би ми било неворед некој политичар да ја даде таа изјава.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па јас идам по некоја логика дека ако е свештено лице и му служи на бога несомнено е дека верува во Бог па апропо муабетот ќе каже дека е тоа божја промисла и негово дело.
Очигледно не читаш што напишав дека изјави,залудно се репликиве,а може па и не ги разбра или не сакаш да ги разбереш,а дури може па и во право си:giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Демек тој свештеник не видел кога ги чистеле? Бидејќи имало пробно чистење.
Господ му се јавил и му кажал која е пораката шо ја испрака со чудово:giggleохххх се нервирав ама почна смешно да ми станува

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Очигледно не читаш што напишав дека изјави,залудно се репликиве,а може па и не ги разбра или не сакаш да ги разбереш,а дури може па и во право си:giggle
Ако се залудни нека ти ставаат лајк и нека те тапкаат по рамо,по се изгледа во право си секогаш

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
нема што да се коментира за тоа! од кај знаат што сака Господ да каже преку ,чудото'? И најлошо е што мешаат политика и религија ...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако се залудни нека ти ставаат лајк и нека те тапкаат по рамо,по се изгледа во право си секогаш
Нигде не напушав дека сум во право ама свештено лице и политика а плус и пренесува што сакал со ова господ да каже па и не очекувам лајкови пошто не седам со цел нив да ги собирам:giggleа тапкањето по рамо за жал човек не е културно да клекне кога некојке се обиде да го потапка оти овде во Македонија за жал ке треба се клекнати да сме:giggle:giggle нека тапка дур не го заболи рака

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Немојте залудно да го спомнувате моето име. Немојте да им судите на моите слуги кои безусловно го посветија животот предавајќи се на мојата волја. Чудата кои јас ги правам секогаш минуваат низ 3 фази: Прво се негирани, потоа се исмевани за на крај да бидат прифатени.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and ГоспоТ