Менување на мислењето

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
И да еден совет.... кога пишуваш колумна... не ставај големи букви и задебелени во делот ПОРАКА:.......
Остави читателот сам да види во кој дел од писанието си ја сместил пораката јасно и гласно.
Вака ми е ко да читам некоја анализа на некој текст.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
Мое е иначе,ама малку постаро,од пред изборите е : http://maked0n4e.blogspot.com/2013/03/blog-post_28.html
Го имаш објавено на твојот блог на 28/3/2013 а истото е објавено точно до буква овде на 12/12/2008.

tumblr_mhy6o5gDyM1rt0a75o1_500.gif

Да бидам искрен не си прв да копираш цела тема.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Сара.13

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Искрено јас не ни го прочитав рефератов кој си го изнапишал, ама според коментарине сигурно е нешто глупаво, а и така ми делуваше по насловот,без навреда ама ако не го бидува некој т.е. ако нема идеа нека не отвора тема, а не да копира и слично. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Ку Рајбер

Полноправен Член
2 август 2013
71
59
18
42
Гевгелија
Го имаш објавено на твојот блог на 28/3/2013 а истото е објавено точно до буква овде на 12/12/2008.

tumblr_mhy6o5gDyM1rt0a75o1_500.gif

Да бидам искрен не си прв да копираш цела тема.

Го имаше и на форумот на Миленко Неделковски.Го имам сретнато и на друг блог,значи,обично се појавува насекаде.Е сега дали е манифест на глупоста или не?:frantic

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
Го имаше и на форумот на Миленко Неделковски.Го имам сретнато и на друг блог,значи,обично се појавува насекаде.Е сега дали е манифест на глупоста или не?:frantic
Па да ја еам мамта да ја еам можете да смените скратите некоја реченица. Не е ова евангелието па да е точно до збор на оригиналот.

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
27
Сега малку посериозно.
Јас мислам дека е јасен фактот дека не сите го имаме истиот капацитет за размислување и истиот коефициент на интелигенција.
Едноставно,неможе секој да биде паметен и зависи од тоа како кај тебе е дифиниран поимот глуп.
Не секој нечии размислувања ги смета за глупи и додека за некои еден дебил е глуп,за други со истиот став тој е генијалец.
А тоа што е опишано за секојдневните рутини,реално секое живо суштевство со функционално тело може да го направи,не е астро-физика. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ку Рајбер

Ку Рајбер

Полноправен Член
2 август 2013
71
59
18
42
Гевгелија
Сега малку посериозно.
Јас мислам дека е јасен фактот дека не сите го имаме истиот капацитет за размислување и истиот коефициент на интелигенција.
Едноставно,неможе секој да биде паметен и зависи од тоа како кај тебе е дифиниран поимот глуп.
Не секој нечии размислувања ги смета за глупи и додека за некои еден дебил е глуп,за други со истиот став тој е генијалец.
А тоа што е опишано за секојдневните рутини,реално секое живо суштевство со функционално тело може да го направи,не е астро-физика. :)

Па ни сите прсти на рацете не се исти.
Секако,не може палецот да ја врши функцијата на показалец.:gladen

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
27
^Исто како што и не се сите луѓе паметни.
Не секој има механизам за емоционална интелигенција.
Тоа што ти го опиша јас сметам дека се основните работи кои секој човек може да го стори рутински,бидејќе не е активност која бара размислување и рационалност.