Конечно!Не сакам да сум парти-брејкер, не сакам да се навреди никој, ама ова е еден од глупите синдорми на фејсбук што ми го шкртат зидот, и сум многу против.
Зошто?! Ова е форум работата е да се развие дискусија, а сега вака сите ќе си одговориме и никаква дискусија, безцелна тема. Мислам дека членот кој ја отворил е нов по форуми, па треба добро да разгледа какви теми се отвараат и каков вовед треба да имаат, во ред.
Продолжете, но се надевамд ека нема да се размножуваат вакви теми, сепак мене ми пречи, па мој проблем, нели?
Уживајте
Мислам за ставот околу тоа што е форум а што фејсбук се сложувам во целост. Но едно мало делче ми боде очи болдот. Тоа што константно „чамче“ темите преовладуваат во последни мислења е можеби една од причините зошто се отвараат теми од понеозбилен калибар. Точно, не може да се диригира какви теми треба да преовладуваат, но малку поголема ажурност не е на одмет. Не ја критикуам администрацијата со ова, далеку. Но има одредени теми кои поради мали ситници стојат раздвоени, а самите не привлекуваат теми за дискусија, само пластење на мислења.