Малку да се запознаеме :)

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Здосадено ми е од : неинтересни луѓе во безуспешен обид да предизвикаат восхит со нивната уникатност, негативната енергија која ме опкружува, некреативни поединци кои се занимаваат со детално анализирање на туѓи животи

Мразам кога : Некој ме корегира во ставови, одлучно влегува во дебата со невалидни аргументи, ми наметнува негови размислувања.

Во моментот сакам да сум на/во : Казиното во Монте Карло со кредитна без лимит

Мојот љубовен статус : Ја пронајдов мојата полуда половина. Среќно омажена.

Сакам кога : Трошам време на активности кои ми причинуваат задоволство

На себе би променила : Емпатијата

Омилена држава : Франција, бев еднаш и засекогаш се заљубив во нејзината романтика

Да сум ... : на моменти доволно емотивно зрела и храбра да има кажам на некои луѓе што всушност мислам за нив

Неостварена желба ми е : Статус академски граѓанин ( "активно" работам на случајот )

Ех да можам : На кратко да читам туѓи мисли, многу работи би се промениле
 
  • Like
Реакции: Брида

Брида

Полноправен Член
9 февруари 2016
40
31
8
1.Здосадено ми е од партиските вработувања на (не) кадри ...
2.Мразам кога луѓето се полни со омраза и негативна енергија ...
3.Во моментов сакам да сум на прошетка низ Европа ...
4.Мојот љубовен статус е ни туѓа ни негова :) ...
5.Сакам кога цел ден ќе си го посветам на себе ...
6.На себе би променила ништо ...
7.Омилена држава ми е Германија ...
8.Да сум на 10 минути невидлива ќе прошетам гола :D ...
9.Неостварена желба ми е да одам на Бетовенови вечери во Виена ...
10.Ех,да можам да си заминам од државата ...
 

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
1. Здосадено ми е од се едни исти фаци.
2. Мразам кога ми откажуват во последен момент/каснат повеќе од 5 минути.
3. Во моментов сакам да сум во Грција.
4. Мојот љубовен статус е сингл.
5. Сакам кога ќе прочитам убава книга.
6. На себе би променил ништо, зошто јас сум најдобар и најубав.
7. Омилена држава ми е Грција мислам хелоооу!
8. Да сум на 10 минути невидлив би си ставил милиони во банка.
9. Неостварена желба ми е да си направам акаунт на атрл :place
10. Ех,да можам да те имам! :place
 
  • Like
Реакции: Kisserboy

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,330
3,019
1,133
1.Zdosadeno mi e od premolcuvanje deka "carot e gol:
2.Мразам кога__________ме лажат_
3.Во моментов сакам да сум на/во_________planina
4.Мојот љубовен статус е____nepromenliv______
5.Сакам кога___________se druzam so pozitivni i nasmeani luge
6.На себе би променил/а___________ништо-се сакам таква каква што сум
7.Омилена држава ми е_________nedojdija
8.Да сум на 10 минути nevidliva bi im lupnala po eden shamar na nekolku lugje da gi osvestam sto pravat
9.Neostvarena zelba e da ziveam pokraj more
10.Ех,да можам да ______sum 15-20 godini pomlada_____
 
Последна промена:

Thrashbt

Староседелец
6 октомври 2012
233
86
1,038
26
Битола
1. Здосадено ми е од мамини/татини мази.
2. Мразам кога некој ме лажи на здрав памет/кога каснат повеќе од 15 минути.
3. Во моментов сакам да сум на планина.
4. Мојот љубовен статус е сингл.
5. Сакам кога запознавам нови луѓе/откривам нови бендови.
6. На себе би променил буквално ништо.
7. Омилена држава ми е Германија.
8. Да сум на 10 минути невидлив би шамарел неколку луѓе.
9. Неостварена желба ми е да ги гледам Kreator во живо.
10. Ех, да можам да се вратам во детството.
 
  • Like
Реакции: Outrider