1.Здосадено ми е од ________секојдневието...секојдневните обврски.
2.Мразам кога___________луѓето не го живеат својот туку го живеат туѓиот живот и знаат повеќе за тебе од ти самиот
3.Во моментов сакам да сум на/во_________еден посебен кревет.
4.Мојот љубовен статус е__________комплицирано,многу комплицирано
5.Сакам кога___________се смеам и кога сите околу мене се насмеани,кога има позитивна енергија
6.На себе би променил/а___________хммм...паа можеби да сум малку по смирена трпелива
7.Омилена држава ми е_________Австрија и Франција.
8.Да сум на 10 минути невидлив/а_____________ќе отидам на некои места да слушнам некои работи од некои луѓе кои одамна ме мачат
9.Неостварена желба ми е _____________да бидам премиер
10.Ех,да можам да ___________да го гушнам сиилно и да му кажам колку го сакам..и сите да знаат за тоа...
2.Мразам кога___________луѓето не го живеат својот туку го живеат туѓиот живот и знаат повеќе за тебе од ти самиот
3.Во моментов сакам да сум на/во_________еден посебен кревет.
4.Мојот љубовен статус е__________комплицирано,многу комплицирано
5.Сакам кога___________се смеам и кога сите околу мене се насмеани,кога има позитивна енергија
6.На себе би променил/а___________хммм...паа можеби да сум малку по смирена трпелива
7.Омилена држава ми е_________Австрија и Франција.
8.Да сум на 10 минути невидлив/а_____________ќе отидам на некои места да слушнам некои работи од некои луѓе кои одамна ме мачат
9.Неостварена желба ми е _____________да бидам премиер
10.Ех,да можам да ___________да го гушнам сиилно и да му кажам колку го сакам..и сите да знаат за тоа...