Финтата е што јас не сум изненаден.
Е извини,обично не се базирам на скриени финти туку на она што го гледам и читам
Финтата е што јас не сум изненаден.
И мене ми се има случено истово,влегувам од задна а напред имаше контрола и едниот од нив ми бара карта и му викам дека од задна влегов и дека сега ќе купам, он нормално не ми веруваше лудиот дури почна да вика силно и ми бараше казна да сум плател,имаше неколку постари што седеа до задната врата и му кажаа дека стварно сега влегов па ме остави.Да беше некој од браќава немаше да му бара ништо зашто они си се возат бесплатно секаде како да се нивни автобусите,законот изгледа важи само за македонци.Јас мислам дека сето тоа го прават само за да земаат пари повеќе.И мене ми се има случено во еден од автобусите од ЈСП од преголема гужва кога пензионерите се возат влегов од задната врата и внатре имаше контрола.И,сега јас тргнав да купам билет и од контролата ме запре на пола пат и вика покажи ми билет,и му викам дека сега влегувам и почна да вика,да сум признаела дека не сум имала намера да купувам воопшто и на крајот попушти и си платив карта. ЗНАЧИ СЕ Е ЗА ПАРИ.
Немате култура ни едните ни другите јас да ви кажам.Бремена сум во 8 ми месец кога ќе влезам во автобус и средношколци и пензионери глава вртат да не случајно ни се сретнат погледите па од срам да станат да седнам.Да нагласам дека ДОСЕГА никој не станал во автобус за да седнам јас.Се е до старите, кои немаат култура ни грам, а од тебе како помлад ја бараат. Стани синко, не биди некултурен. (во автобус)
А на семафор не чекаат зелено и си фураат на црвено. И кај баш па овде најдовте култура?
Поголема култура имаат кактусите во Сахара, отколку нашиов народец. Ај со здравје.
Ај јутре да се најдемо у дваес двојку осам сат навечер да видиш дека ке стануНемате култура ни едните ни другите јас да ви кажам.Бремена сум во 8 ми месец кога ќе влезам во автобус и средношколци и пензионери глава вртат да не случајно ни се сретнат погледите па од срам да станат да седнам.Да нагласам дека ДОСЕГА никој не станал во автобус за да седнам јас.