Се изначитав глупости, искрено.
Не знам што подразбирате вие под „пријатели“? Јас сум имала да речеме 50 пријатели, пред една год, хмм... На факс, каде што со нив сум се дружела константно, и еве ме сега немам пријатели воопшто. Супер ми е, нив сите сум ги блокнала... Не искачам, не се дружам.. Едноставно го сакам овој живот да си седам дома, јест да, има периоди кога ме пука некоја монотонија, депресија и се чувствувам празно и сум ко тажна врба...
Тоа се тие моменти, кога не ти фали друштво да имаш, не ти фали пријател да имаш, јебиги сите нив, да беа некои арни, немаше да ми бидат сите 50 под блок.
Сето наркомани, дрогираши, уфилмани куропушачки, и само некого озборуваат. Немаат пример нешо др у муабет и само исклучиво за дечковци муабетат, за книги, филмови, ЛЕЛЕ, никако такви теми, за факс па, да не зборувам, животни некои теми, ти ќе им започнеш нешо и те сечат, толку е, воопшто не. Ретко, имаше само едни две такви девојчиња со кои ми идеше муабетот, за се си зборевме, осим дечковци и како сме си поминувале со нив.
Пошо и ги немавме, затоа шо неќевме да бидеме јебани. Многумина не посакуваа, никој не не имаше, тоа ни беше кул. Недопирливи сме биле.
Н Е Д О С Т И Ж Н И! ! !
Шо има јас сега да слушам ти како си му го пушела бе?! Мене тоа не ме интересира, шо ме интересира сега ти дали си останала бремена и дали се секираш за тоа, да се секираше за тоа, немаше ко мрдната да се ебеш, ко последно да ти е. И да дозволиш тоа да ти се деси.
Трпи си последиците сега. Башка, не ми е другарка, па да ја слушам, ај да биде некоја блиска да ја осеќам, да имам нешо со неа... Ајде де...
Мене многу ме копкаше она, како можеше да се доверуваат на пред маса луѓе, да зборуваат за такви валкани работи, а да не ти се нишо.
И сфатив дека тие, пријателите ги имаат всушност од навика, само да се има некого у близина да те слуша... Не оти ги сакаат и нешо Ау, се потресуваат по нив... Воопшто не, тоа е навика само да ги гледаат секој ден, као шо прочитав низ коментари... И тие не се пријатели, не се поврзани, тие и да се скараат пример, налутат за нешто, они не би почувствувале некоја голема болка ради тоа и едноставно би си заминале, гордо и ќе си најдат некоја др будала.
Епа, јас неќам да бидам другата будала, а неќам ни да бидам, таа будала што ќе раскажува пред 50 луѓе, уше мик да ми даат, као сум спиела со него и дали док ме дупеѓе у гз ме тегнеше за коса или бил со мене сасвим романтичен... Прао да ви кажам.
Во реалноста некако сум поинаква, и кога зборувам многу, премногу, имам граница, а кога не ми се зборува, не зборувам ич. Молчам. Дури и кога многу ми се зборува молчам. И тоа е тоа.