Луѓе без пријатели

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Што мислите за луѓето што немаат пријатели?

Дали можат да бидат емоционално здрави особи без пријатели?

Сте налетале ли на такви луѓе, и што мислите за нив?

4587650_f520.jpg
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
човек без пријатели е ништо ! не знам што да речам и не знам што да мислам :eek
 
  • Like
Реакции: LMFAO

Teona

Нов член
20 февруари 2012
15
20
3
Луѓе без пријатели не би рекла дека се емоционално здрави:unsure. али да живееш без прјатели е стварно жално.
имам налетано на таква личност и со никој не се дружеше, не зборуваше со никој, секогаш седеше сама и на страна...
 
  • Like
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Gabby

Полноправен Член
21 февруари 2012
61
46
18
22
Психолошката состојба им е нарушена на таквите сигурно.. човек тешко може да опстане без пријатели!
 
  • Like
Реакции: Hip.Hop_MKD and Sugar

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,265
9,107
1,683
не е битен квантитетот на пријатели туку квалитетот.
Подобро е да бидеш сам отколку со пријатели кои ќе ги нема кога ќе ти биде тешко.
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Не можам да ги разберам таквите луѓе....познавам две сестри близначки, коишто пријатели имаат само на фб! Немаат татко , па мајка им си ја сметаат за другарка,како функционираат не можам да им се изначудам...работа -дома-факултет и цело време седење дома дома дома дома.....ги викаме за нова година,први мај или обично искачање, ќе измислат било што само за да не дојдат, не ги разбирам :eek
Јас не можам да си го замислам животот без пријатели, и во текот на неделата минимум еднаш морам да се видам со нив, да седнам да испијам кафе да помуабетам. 4 многу блиски другарки сме и ќе кажам само едно : Friends are siblings who God forgot to give us!
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Не можам да ги разберам таквите луѓе....познавам две сестри близначки, коишто пријатели имаат само на фб! Немаат татко , па мајка им си ја сметаат за другарка,како функционираат не можам да им се изначудам...работа -дома-факултет и цело време седење дома дома дома дома.....ги викаме за нова година,први мај или обично искачање, ќе измислат било што само за да не дојдат, не ги разбирам :eek
Јас не можам да си го замислам животот без пријатели, и во текот на неделата минимум еднаш морам да се видам со нив, да седнам да испијам кафе да помуабетам. 4 многу блиски другарки сме и ќе кажам само едно : Friends are siblings who God forgot to give us!
За нив потребно е психолог.