Лоши навики

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
...да дополнам.
Што излегувам скоро секое божјо утро со мокра коса на работа.
На пример сабајле, јас веќе каснам со брзина на светлината трчам низ стан. Си викам само еден туш, не мијам коса и онака нема потреба.
Не бре, родено од инат :giggle
Влегувам под туш и викам е како да не си измијам коса, ај и така нема прв пат со мокра коса да излезам.
И нели, фенот у ташна, во канцеларија во купатило госпоѓицава фризерај истера :D
Ама еден убав сончев ден, ко ќе рикнам од некоја мигрена...спомнете си за мене :sram
Извини кај работиш?? :D

Ја сум воркахолик и кога сум пред ПЦ (19x7) не перцепирам околина, можеш бре ако сакаш блех музика да ми донесеш нема да забележам :)
...а да и снузувам многу од сабајле, никако да станам пред 8 :sleep

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Лесно се замајувам, расеана сум, забравам работи, дали биле важни за мене или пак за некој друг :|
Обврските си ги оставам за последно место, ептееееееен ако ме натераш некаааакооо така случајно да си ги завршам :D
Искрено јас, кафето не го сметам за лоша навика, напротив! Дури и не го сметам за лоша навика тоа што го пијам БЛАГО ептен! :D
Лоша навика исто ми е пукањето на прстите :| Ма не можам ако не си ги испукам прстите :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and 4FUN

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Лесно се замајувам, расеана сум, забравам работи, дали биле важни за мене или пак за некој друг :|
Обврските си ги оставам за последно место, ептееееееен ако ме натераш некаааакооо така случајно да си ги завршам :D
Искрено јас, кафето не го сметам за лоша навика, напротив! Дури и не го сметам за лоша навика тоа што го пијам БЛАГО ептен! :D
Лоша навика исто ми е пукањето на прстите :| Ма не можам ако не си ги испукам прстите :D

освен пукањето прсти, се друго и за мене можам да го кажам (happy)

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Ја вртам дланката во круг по два пати во една минута.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Предолго седење на интернет,дома,на работа,на улица,ма кај стигнам а не спијам сум онлине:D....има и доста други но ова ми е најголема:mad...и да не глумам изнервираност ради тоа кога од ко ке станам пак истото ке е:trepka

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Dr.Gonzo

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
се нервирам за глупости и да многу брзо се нервирам (think)