Лоши навики

Gabby

Полноправен Член
21 февруари 2012
61
46
18
26
Не сум совршена, ги имам мн.
Ете... грицкање нокти, секогаш им простувум на луѓето кој не го заслужуваат тоа, неодговорна за некои работии!!! :Ѕ

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Искреност....јас го глеам како доблест....а за некои тоа е добро за некои лошо...зш се шо иам ќе ти треснам у фаца...и дали ќе се налутиш или не...твоја ствар...јас сум си го кажала своето

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не обрнувам внимание на многу работи за кои други луѓе би се потресувале можеби...Што знам, јас ова дури и како доблест си го доживувам.
Гледам над мене неколку форумџики, не набројувале лоши навики туку лични карактеристики...нејсе.

Лоша навика ми е, што на моменти поради мојата опуштеност, битни работи ги оставам за во последен момент.
Што ме мрзи навечер да мијам шољи од кафе (ако сака и Апокалипса нека стартува, јас само ќе ги нафрлам у кујна и единствена причина поради која би влегла повторно е да ѕирнам нешто у фрижидер да не ме примами :spin )

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
и друго би додала....работите шо скоро сите ги гледаат како лоши навики за мене се сосем нормални...секој има право да си го живее животот како сака...па тоа и го правам...
на пример за многу тука лоша навика би било...шо седам цела ноќ а спијам дење...мене тоа ми е нормал...го живеам вака животов од коа знам за себе
и дрн дрн јариња...да не почнуам ...сеќаам дека некој ќе сака да ми соли памет...

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Лоша навика ми тоа што навреме не си ги извршувам обврските и после кога ќе дојде време се` наеднаш..ама не може да се завршат сите за половина час.. -,-
И пцујам цело време, и во школо по професорите пцујам :/
А најлоша ми е тоа што секое сабајле си прилегнувам и не станувам на време, ако ми ѕвони алармот во 8 јас во 9ипол станувам :mad

Dee Dee

Истакнат Член
Многу седам пред компјутер,не учам(оцените ми се катастрофа),ја лижам устата и кога има ветер стално ми е испукана,се смеам како од Бардовци излезена,пцујам секаде(на форумов не наравно) и не бројам веќе оти не ми текнува а ги имам уште :p

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
мразам кога џвакам мастика, потоа ја голтам...и си велам...Зашто бре будало...зашто! :stomp

• Ми се допаѓа
Реакции: Morticia. and Ludaca

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
...да дополнам.
Што излегувам скоро секое божјо утро со мокра коса на работа.
На пример сабајле, јас веќе каснам со брзина на светлината трчам низ стан. Си викам само еден туш, не мијам коса и онака нема потреба.
Не бре, родено од инат :giggle
Влегувам под туш и викам е како да не си измијам коса, ај и така нема прв пат со мокра коса да излезам.
И нели, фенот у ташна, во канцеларија во купатило госпоѓицава фризерај истера :D
Ама еден убав сончев ден, ко ќе рикнам од некоја мигрена...спомнете си за мене :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati