Денов ми е лудница цел ден, ама буквално, незнам дал да плачам, дал да се смеам.
Се договарам со екипата да се собереме во парк, а бев на гости кај другар ми, и идеме заедно двајцата накај колата за да идеме накај парк, и стигам кај што ми беше колата паркирана, и ОП нема кола.
Мене спајање жици у секунда, пред нецели 2 месеца ми ја дигнаа на друго место, и сега денес пак ... а на тоа место нема ни табла ни бутур, увек таму паркирам и колата не ми била никад чепната.
Идеме кај пајак службата си ја гледам колата внатре ... и шта чеш, опет 2.500 се опрчив, тоест другар ми плати со картичка, немав у моментот со мене ни картичка, ни толку кеш.
И влагаме внатре у тоа паркингот да си ја земам колата, му ги давам клучевите, и му викам вози, вријам, се' ќе испогазам пред мене, или ќе погиниме некаде 200 ќе дигнам у нервоза ќе соберам некоја бандера.
Стигаме у парк, шетаме со екипата, малце да ми се олади мозокот, ама џабе.
И ајде седнуваме на пијачка после прошетката ... јас коњак нормално си нарачав, за у вакви ситуации само тоа ме смируе.
И само што седиме, срипуе другаров, ејјј џандари ... тоа ти се вика кој си ја има мувата на капата си ја ишка
стануе и другиот другар по него, јас ги фрлам клучевите на другаров, нека спасуваат ситуација ... не ми треба и втора казна у еден исти е**н ден.
Се враќаат се смеат како забегани, тоа да ти било нарачка од Доминос пица ми се чини, али така у светлечко облечени, ко џандари им се присторило.
А јас пиздам у себе, ми идеше некој да заколам буквално.
После ајде продужуваме сите дома на кафе, ставени нескафињата на маса, цигари, телефони и се со ред, и БАМ цела маса се сруши буквално како кула од карти, нестабилна беше, и ојде се на земја, тоа поплава доле 5 нескафиња, потоп, се' лом, телефоните лом, цигарите лом, утоп ...
Си го истестирав Галаксито под вода, на чешма го миев од нескафето, и стварно бил водоотпорен, гајле нема
И после еден куп заебанции за денов забеган, сигурно нешто испуштив да напишам ...
И така ... битно забавно ни е, да се дешава нешто, си се глупираме и никој не ни е рамен
А башка и цел ден сум само на кафиња, коњак, и 2 кутии цигари ... и то ... живот
Битно ми пројде нервозата со мојата луда екипа ... пак сум си екстра