Темава ја отворив од маката што си ја имам цел ден.Се удавив од кашлаше па и како што бев цел ден прво на пракса па школо немав време ни антибиотик да се напијам само од сабајле си направив еден чај и само бомбони лижев да не кашлам..добро ми беше ама тоа траеше само минута и потоа се давев од кашлање на часови..
Знам и неколку чаеви против кашлица ..првиов го пијам во моментов па се надевам ќе има резултати
-Се става во чајник нане и оригано и нормално вода и се остава се додека не зворие ..
Чај од кромид(што немам храброст да го испијам а не да го направам)
Во чајник се става вода и една главица кромид пред тоа убаво исплакната и се остава да зворие..потоа може и шеќер да се стави..
Споделувајте и вие лекови против кашлицата па може да го применам јас или пак некој друг што си имам проблем како мене![Мавта (wave) (wave)](/images/emoji/hi_animated.png)
Знам и неколку чаеви против кашлица ..првиов го пијам во моментов па се надевам ќе има резултати
-Се става во чајник нане и оригано и нормално вода и се остава се додека не зворие ..
Чај од кромид(што немам храброст да го испијам а не да го направам)
Во чајник се става вода и една главица кромид пред тоа убаво исплакната и се остава да зворие..потоа може и шеќер да се стави..
Споделувајте и вие лекови против кашлицата па може да го применам јас или пак некој друг што си имам проблем како мене
![Мавта (wave) (wave)](/images/emoji/hi_animated.png)