Штом е не пишано,значи не прекршувам правило на форумот и имам право да одговорам во следен пост односно следна прилика 
мене пак не ми се допага поставеност на тема и одговор во едно,а зошто?
затоа што оној кој ке сака да даде до знаење дека не му се допага или допага темата,може ке му бидат различни мислењата околу темата и одговорот и ке му дојде збунувачки.затоа преферирам да одговорам нахнадно.
а додуша отприлика и имам напишанои свој став околу оваа тема во самиот вовед
Nighty

мене пак не ми се допага поставеност на тема и одговор во едно,а зошто?
затоа што оној кој ке сака да даде до знаење дека не му се допага или допага темата,може ке му бидат различни мислењата околу темата и одговорот и ке му дојде збунувачки.затоа преферирам да одговорам нахнадно.
а додуша отприлика и имам напишанои свој став околу оваа тема во самиот вовед
Nighty

Критика според мене не може да биде позитивна... тоа го кажал некој што си се лажел самиот себе као еве ме критикуваат ама за позитивно. Се знае што е позитивно... тоа е пофалба. Многу се ежам од критики и не сакам да сум тема на критичарење, ама пустото не ме родила мајка ми совршена
но за брзо време се поправам,кога ќе сватам дека едноставно не е во ред тоа сто го правам.... а иначе јас знам да критикувам ама сето тоа во граници на нормала, да не биде претерано па послем да има обратен ефект кај другиот...