Така сакам. Не можеш да бидеш модератор бидејќи немаш факултет завршено. Правен.Зошто,ќе може да знам?!
Така сакам. Не можеш да бидеш модератор бидејќи немаш факултет завршено. Правен.
По ова прашање најдобо би било да не прифаќаш мислења од некој што не е админ или член на модераторскиот тимАли затоа имам неколку год Психологија, уште неколку и ќе ми тропнеш на врата, за да ти ги излечам испадите (Некогаш!) .
Убаво би било кога ќе критикуваш некого, тоа да биде реално и кон сите да бидеш рамноправен.Аман со таа оставка. Ако имаш конструктивна критика пиши си. Критика дека сум ти дал поени кога навредуваш некого не е баш критика а уште помалку причина да отстапам јас.
Јас точно знам кого критикувам и зошто критикувам и на место ми беше критиката упатена кон тебе.Ти критикувај слободно тоа што е за критика само што моментално ни ти не знаеш што сакаш да критикуваш ама битно да се пројаде некоја бабура.
Кога ќе имаш нешто повеќе од Аман ми изнастававте поени, оставка, пиши па веројатно ќе ти одговорам.
До тогаш имаш куп теми, слободно пишувај си.