Што зборуваш ти? За каков ти тоа трол зборуваш?
За трол кој треба да се игнорира и со тоа престанува да трола.

Сериозно, за три дена постирање и веднаш во критики за администрација, иднина на форумот не знам што

Што зборуваш ти? За каков ти тоа трол зборуваш?
А мoжеш дa ми кaжеш бaш тoчнo штo ти сметa кaј aдминистрaцијaтa сo oглед нa тoa штo си тукa некoлку денa пoсле неaктивнoст oд скoрo две гoдини? Oнaкa си прaвиме муaбет.Мене ми пречи тоа што го гледам овде. Затоа сум присутна во темиве. - Ќе те игнорирам од сега, можеш да почнеш од сега да си плачеш.
Kажав што ми смета и не мислам да се повторувам.А мoжеш дa ми кaжеш бaш тoчнo штo ти сметa кaј aдминистрaцијaтa сo oглед нa тoa штo си тукa некoлку денa пoсле неaктивнoст oд скoрo две гoдини? Oнaкa си прaвиме муaбет.
Јас стварно ти се извинувам што во тема за критики на администрацијата јас ти го водам муабетот никуда и те прашувам што имаш да искритикуваш за вкупно два дена како си тука... Можеби треба да ти објаснам зошто не бев способна да присуствувам на темата за будните, ама можеби тогаш ќе треба да ми биде срам што јас како модератор ќе одам во оф топик во тема каде што се разговара строго за критики кон администрацијата.Kажав што ми смета и не мислам да се повторувам.Ние не си правиме муабет, ти воопшто не започнуваш муабет со мене, туку ти го носиш муабетов никуда. Е тоа ми пречи, ми пречи ваквото однесување.
![]()
Ако ти фали некое мислење, може да не е избришано него споено со друго твое ако се едно под друго. Јас ти споив две мислења во клубот прееска, двете пишани кратко едно под друго. Нема причина да се лутиш за тоа, и да си имал лајкови ќе ти останат.Следниот пат кога ќе бришете мислење кажете да си знам, а не вака врска немам кое мислење ми фали. Јас си водам листа на избришани мислења, ама кога не знам кое фали не можам да го запишам, нема смисла вака.
Не ми е за лајковите, туку сакам да си знам ако ми е избришано. Ти па веќе којзнае кој пат ми ги спојуваш, видиш во Спорт што убаво си имам пишувано едно под друго.Ако ти фали некое мислење, може да не е избришано него споено со друго твое ако се едно под друго. Јас ти споив две мислења во клубот прееска, двете пишани кратко едно под друго. Нема причина да се лутиш за тоа, и да си имал лајкови ќе ти останат.
А не гледам причина зошто би ти сметало што ти ги спојувам па си ми замерил гледам за тоа. Има правило за тоа да не се пишува едно под друго мислење, а јас ништо не ти викам само си средувам пошто и без правилото глупо изгледа. Ако имаш лајкови, лајковите си остануваат, мислењата тука ти се, така да не се нервирај за џабе.Не ми е за лајковите, туку сакам да си знам ако ми е избришано. Ти па веќе којзнае кој пат ми ги спојуваш, видиш во Спорт што убаво си имам пишувано едно под друго.![]()