Критики за администрацијата

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А не гледам причина зошто би ти сметало што ти ги спојувам па си ми замерил гледам за тоа. Има правило за тоа да не се пишува едно под друго мислење, а јас ништо не ти викам само си средувам пошто и без правилото глупо изгледа. Ако имаш лајкови, лајковите си остануваат, мислењата тука ти се, така да не се нервирај за џабе.
Не се нервирам и не ми е гајле за лајковите, чудно ми падна само, мислев ми е избришано некое а знам дека бев мирен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Некој ќе одговори зошто нема слобода на изразување ??
Во темата Што му недостига на форумот убаво кажав- прашав ,а никој не реагира да обраложи ?!

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Некој ќе одговори зошто нема слобода на изразување ??
Во темата Што му недостига на форумот убаво кажав- прашав ,а никој не реагира да обраложи ?!
Ти како го замислуваш форумов, 10 тетки (модератори) седат во една просторија на компјутер и чекаат некој да пише во „Што му недостига на форумот?“ за веднаш да му напишат детален одговор на предлогот/прашањето? :)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Никогаш не сум размислувал на таа тема ,а за тетки ни најмалку , тоа е исто како да мислиш дека во Wizzair има манекенки стјуардеси , како и да е , зборот ми беше зошто слободата на изразување ја нема и зошто вие јги негирате термините кои народот ги користи во секојдневниот живот ???
Не знам што е тука погрешно и зошто е тоа така , се плашите од реалноста или ќе користиме зборови кои се 90% шифрирани и вештачки ?
Не кривам конкретно никој ,само прашувам зошто е тоа така ??

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Никогаш не сум размислувал на таа тема ,а за тетки ни најмалку , тоа е исто како да мислиш дека во Wizzair има манекенки стјуардеси , како и да е , зборот ми беше зошто слободата на изразување ја нема и зошто вие јги негирате термините кои народот ги користи во секојдневниот живот ???
Не знам што е тука погрешно и зошто е тоа така , се плашите од реалноста или ќе користиме зборови кои се 90% шифрирани и вештачки ?
Не кривам конкретно никој ,само прашувам зошто е тоа така ??
Такви сме, чудни.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Mislam deka e vreme da se osvezi administacijata,da se izrotiraat moderatorite ili ushte podobro da se osvezat so novi.Nekako zamira malku po malku forumov.
Raspishete novi izbori,mandatot vi pomina.:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: escape and misterija

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Многу малку активни членови гледам. Јас, Многубитно, Соланж тролчето (no offense), Малозаувек и уште две девојчиња (барем сме 3 на 3, 50% полова застапеност).