Критики за администрацијата

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Дискусија на тема отворена од трол и тоа неуспешен трол? :zelen
Мачко, ај надвор, месец ти е :)
Не навлегувам до толку. Ама му ги гледам мислењата. Ама некако не му се во склад. Ај трол, ама модератор што трола?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мачко, ај надвор, месец ти е :)
Не навлегувам до толку. Ама му ги гледам мислењата. Ама некако не му се во склад. Ај трол, ама модератор што трола?

Сега поради хемиите во храната и водата секој месец е правиот месец :zelen
Шо знам, тролање на трол би било нешто како двојна негација така да тогаш нема тролање, а за другите теми тоа е друго прашање...

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сега поради хемиите во храната и водата секој месец е правиот месец :zelen
Шо знам, тролање на трол би било нешто како двојна негација така да тогаш нема тролање, а за другите теми тоа е друго прашање...
Може и двојна опашка да никне. :)
Постои клуч на тема како опција. Ама модератор да се спушти на тролачко ниво.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and diva orhideja

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Може и двојна опашка да никне. :)
Постои клуч на тема како опција. Ама модератор да се спушти на тролачко ниво.
Леле срам да ми е, јас како модератор не смеам да тролам, треба да сум пример. Пријателе, остави ме мене ти, на таква тема ако бараш дискусија тогаш не знам, а ако на 5 други теми ми најдеш тролање те частам.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Леле срам да ми е, јас како модератор не смеам да тролам, треба да сум пример. Пријателе, остави ме мене ти, на таква тема ако бараш дискусија тогаш не знам, а ако на 5 други теми ми најдеш тролање те частам.
"Србомани", да одам понатаму?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Доколку би пропаднал форумов и зошто, сега го имам одговорот. Затоа што ставаат никакви модератори, кои немаат врска од животот и нон стоп провоцираат и се од мрафка прават слон, чисто си прават место за да избришат некое мислење и да се израдуваат. И евентуално да те банираат. Тоа е.Поправете ме ако сум криво кажала нешто. :)