И овој е модератор? После сакате дискусија?
Уште не сфати зошто немаш дечко? Лезбејка си, пробај девојка фати си.
Уште не сфати зошто немаш дечко? Лезбејка си, пробај девојка фати си.
Е да баш заради овој коментар нема дискусија.И овој е модератор? После сакате дискусија?
Модератор нема основна форумска култура. Треси глупости вон хумор и слични теми.Е да баш заради овој коментар нема дискусија.
И овој е модератор? После сакате дискусија?
Мачко, ај надвор, месец ти еДискусија на тема отворена од трол и тоа неуспешен трол?
Мачко, ај надвор, месец ти е
Не навлегувам до толку. Ама му ги гледам мислењата. Ама некако не му се во склад. Ај трол, ама модератор што трола?
Може и двојна опашка да никне.Сега поради хемиите во храната и водата секој месец е правиот месец
Шо знам, тролање на трол би било нешто како двојна негација така да тогаш нема тролање, а за другите теми тоа е друго прашање...
Леле срам да ми е, јас како модератор не смеам да тролам, треба да сум пример. Пријателе, остави ме мене ти, на таква тема ако бараш дискусија тогаш не знам, а ако на 5 други теми ми најдеш тролање те частам.Може и двојна опашка да никне.
Постои клуч на тема како опција. Ама модератор да се спушти на тролачко ниво.
"Србомани", да одам понатаму?Леле срам да ми е, јас како модератор не смеам да тролам, треба да сум пример. Пријателе, остави ме мене ти, на таква тема ако бараш дискусија тогаш не знам, а ако на 5 други теми ми најдеш тролање те частам.