Кој дел?Престанете со бришење,и така не сте нешто ажурни во тој дел,па барем ке биде малку поинтересен форумов.
И што подразбираш под поимот интересно?
Последна промена:
Кој дел?Престанете со бришење,и така не сте нешто ажурни во тој дел,па барем ке биде малку поинтересен форумов.
Сериозно мислиш дека ќе биде ПОИНТЕРЕСНО со лупање што-ќе-ми-дојде-на-памет? Епа, се лажеш.Престанете со бришење,и така не сте нешто ажурни во тој дел,па барем ке биде малку поинтересен форумов.
Па во фор.кајгана не сте таму толку културни,што изигравате сега,па ете и вакви глупости од мене пак ке направат една тема за дрндање.Кој дел?
И што подразбираш под поимот интересно?
Не се лажам,обидете се да не бришете мислења неправилно,или на сите а не на поединци како ви е на вас кеиф.Сериозно мислиш дека ќе биде ПОИНТЕРЕСНО со лупање што-ќе-ми-дојде-на-памет? Епа, се лажеш.
Те прашувам за кое мислење/тема ти е бришано и не добив кокнкретен одговор.Па во фор.кајгана не сте таму толку културни,што изигравате сега,па ете и вакви глупости од мене пак ке направат една тема за дрндање.
Не е битно кое мое мислење е избришано Туку дека на некои членови им се прерипува тролањето,и ај оставете малку полабаво,одмори се и така нема многу членови.Те прашувам за кое мислење/тема ти е бришано и не добив кокнкретен одговор.
како на пример?Не е битно кое мое мислење е избришано Туку дека на некои членови им се прерипува тролањето,и ај оставете малку полабаво,одмори се и така нема многу членови.
Со што да ни` се полнат страниците? И кои страници?Е е баш ме насмеа,а кога тоа реков дека сакам добар третман!?Оставете да ви се полнат страниците не туку ...........ај да бидам културна.
Бре,не ни помислував дека утрово со тебе ке се расонував,но ајде,ти не губиш ништо а мене кафето ми е поинтересно.Со што да ни` се полнат страниците? И кои страници?
Кое е сеа од овие две?Бре,не ни помислував дека утрово со тебе ке се расонував,но ајде,ти не губиш ништо а мене кафето ми е поинтересно.