Критики за администрацијата

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Што зборуваш ти? За каков ти тоа трол зборуваш?

За трол кој треба да се игнорира и со тоа престанува да трола. :)
Сериозно, за три дена постирање и веднаш во критики за администрација, иднина на форумот не знам што :roflПлус и речникот, dead giveaway, sorry, better luck next time.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Мене ми пречи тоа што го гледам овде. Затоа сум присутна во темиве. - Ќе те игнорирам од сега, можеш да почнеш од сега да си плачеш.
А мoжеш дa ми кaжеш бaш тoчнo штo ти сметa кaј aдминистрaцијaтa сo oглед нa тoa штo си тукa некoлку денa пoсле неaктивнoст oд скoрo две гoдини? Oнaкa си прaвиме муaбет.

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
А мoжеш дa ми кaжеш бaш тoчнo штo ти сметa кaј aдминистрaцијaтa сo oглед нa тoa штo си тукa некoлку денa пoсле неaктивнoст oд скoрo две гoдини? Oнaкa си прaвиме муaбет.
Kажав што ми смета и не мислам да се повторувам. :) Ние не си правиме муабет, ти воопшто не започнуваш муабет со мене, туку ти го носиш муабетов никуда. Е тоа ми пречи, ми пречи ваквото однесување. :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ја може да кажам што ми смета? Оти сите си ставивте ознаки под никовите некои безврска...веќе не се знае кој пие кој јаде... не знам кој сте модератори :)
Се шалам, за прв пат по долго време, можам да кажам дека се смирувате...изгледа дека немате многу работа, па немате многу место за грешки, ама барем постови не исчезнуваат мистериозно, нема казнени поени за пишување надвор од темата во теми без тема, добри сте добри :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and diva orhideja

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Kажав што ми смета и не мислам да се повторувам. :) Ние не си правиме муабет, ти воопшто не започнуваш муабет со мене, туку ти го носиш муабетов никуда. Е тоа ми пречи, ми пречи ваквото однесување. :)
Јас стварно ти се извинувам што во тема за критики на администрацијата јас ти го водам муабетот никуда и те прашувам што имаш да искритикуваш за вкупно два дена како си тука... Можеби треба да ти објаснам зошто не бев способна да присуствувам на темата за будните, ама можеби тогаш ќе треба да ми биде срам што јас како модератор ќе одам во оф топик во тема каде што се разговара строго за критики кон администрацијата.
Те молам објасни ми што смеам јас да те прашам и каде да ти го поставам прашањето и која е според тебе мојата обврска спрема форумот?

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Следниот пат кога ќе бришете мислење кажете да си знам, а не вака врска немам кое мислење ми фали. Јас си водам листа на избришани мислења, ама кога не знам кое фали не можам да го запишам, нема смисла вака.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да добивавме по евро за секое избришано мислење.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Следниот пат кога ќе бришете мислење кажете да си знам, а не вака врска немам кое мислење ми фали. Јас си водам листа на избришани мислења, ама кога не знам кое фали не можам да го запишам, нема смисла вака.
Ако ти фали некое мислење, може да не е избришано него споено со друго твое ако се едно под друго. Јас ти споив две мислења во клубот прееска, двете пишани кратко едно под друго. Нема причина да се лутиш за тоа, и да си имал лајкови ќе ти останат.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако ти фали некое мислење, може да не е избришано него споено со друго твое ако се едно под друго. Јас ти споив две мислења во клубот прееска, двете пишани кратко едно под друго. Нема причина да се лутиш за тоа, и да си имал лајкови ќе ти останат.
Не ми е за лајковите, туку сакам да си знам ако ми е избришано. Ти па веќе којзнае кој пат ми ги спојуваш, видиш во Спорт што убаво си имам пишувано едно под друго. :zelen

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не ми е за лајковите, туку сакам да си знам ако ми е избришано. Ти па веќе којзнае кој пат ми ги спојуваш, видиш во Спорт што убаво си имам пишувано едно под друго. :zelen
А не гледам причина зошто би ти сметало што ти ги спојувам па си ми замерил гледам за тоа. Има правило за тоа да не се пишува едно под друго мислење, а јас ништо не ти викам само си средувам пошто и без правилото глупо изгледа. Ако имаш лајкови, лајковите си остануваат, мислењата тука ти се, така да не се нервирај за џабе.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena