Критики за администрацијата

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Е браво бе,незнаеше боље :pusi
(ник на членот),

Вашето мислење (мислењето) содржи несоодветно рекламирање или спам. Ова не е во согласност со нашите правила. Вашата порака ќе биде избришана или изменета.

Вашиот пристап во иднина би можел да биде лимитиран врз база на овие опомени. Ве молиме имајте го ова во предвид кога пишувате мислења.

Ако ова е агресивно тогаш јас по се изгледа имам други мерила за муабет од вас.

Замисли да беше ...

Слушај ваму ти (ник на членот),

Ова што си напишал овде (мислењето) Многу јадиш трици да знаеш. Сетоа тоа нема врска со правилата на форумот. Ќе бришам се што си напишал да знаеш.

Ќе јадиш бан ако продолжиш да дробиш што не треба и што не е за сркање. Имај на ум за друг пат да не ти се повтори пак!!!
Инаку како мало реално дополнување на почетокот на пораката пракса и од Македонија и од странство по други форуми е да стои Почитуван/а хххххх или Драг/а хххх (happy)

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Ако ова е агресивно тогаш јас по се изгледа имам други мерила за муабет од вас.

Замисли да беше ...

Инаку како мало реално дополнување на почетокот на пораката пракса и од Македонија и од странство по други форуми е да стои Почитуван/а хххххх или Драг/а хххх (happy)
не беше така ај не збори многу ти и понатака ме провоцираш

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
не беше така ај не збори многу ти и понатака ме провоцираш
Jас провоцитам или ти не може да разбереш дека пораката е стандардизирана и ако некој ти каже да е така, така е навистина, колку и да е таа без емоции и агресивна по твои мерила таа е компијутерска, од систем, од сервер или како да ја наречам кога веќе не може да сватиш што значи автоматска порака што следува кон членот што ја добил опомената.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
во случај да биде од темата сакам да кажам избришано ке го поставам истото прашање и овде
lady_blue Sarah Mila Kunis зошто се избришани моите мислења од овде а нечија провокација и навредување не?
не ми е воопшто за постовите колку што ми е што со ваква необјективност само се ствара расправии мегу членовите.
Ако веке се бришат мислењата треба да се избришат од каде што почнала провокацијата и навредите.
Што имаше лошо во тоа што еден член си пишува свое мислење околу нешто и успат поставува прашање и друг член му одговара на истото.
доколку не сака кавги и расправии нека ограничи кој сака да му одговори а кој не,или пак директно нека посочи.
општо поставено,секој има право да одговори.кога веке некој изразил желба да одговори кој му дава право да навредува?
ако веке не се брише неговата навреда зошто се бришат останатите постови?
со тоа сами оставате да бодат во очи некои работи.
И да,јас сум таа што секогаш се расправа и кара од причина што кога ке почнам некоја работа сакам да се истера до крај.
поставив прашање,од каде одреден член знае на кого лично админот ставил бан кога никаде јавно не се напишало?или грешам?
еден модератор ме нарече адвокат и портпарол на lady_blue денеска член истото го испотенцира буквално со истите зборови.
Зошто сум портпарол и адвокат на лејди,од што секаде ја нагласувам нејзината објективност?Зарем само јас ја нагласувам?Па цел форум го има нагласено истото.Наместо да се пренесуваат работи како дезинформации за да се ствара тензија,еден модератор треба да ја спречува,а не дополнително да ја ствара.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ќе ве замолам тоа опомените или како вие си ги нарекувате, да си ги праќате на време во приватна или како ги праќате не ме интересира, а не после да ми лупнете директ бан од 2 недели, да ми кажете дека имам 3 опомени и кога ќе ве прашам зошто не ми стигнале тие опомени .. сите молчите ко да ве треснал гром од ведро небо. Поправете си го тоа .. благодарам.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Позитивна кртика за оној на кој конечно му текнало да не се рачунаат постовите во хумор и сеир како што беа и постовите во играчница.
Едит...или грешка сум? :unsure

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Епа тогаш касни форумО....го критикувам :D
Кога веке го заправив овде муабетот,зошто на пример дел од темите во хумор и сеир не се префрлат во играчница или не се направат да не се рачунаат,исто така темите моментално слушам,хит на денот и уште некои во музика.....моменталните чувства низ фотографија во сакам да кажам и доста други теми? :unsure

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Епа тогаш касни форумО....го критикувам :D
Кога веке го заправив овде муабетот,зошто на пример дел од темите во хумор и сеир не се префрлат во играчница или не се направат да не се рачунаат,исто така темите моментално слушам,хит на денот и уште некои во музика.....моменталните чувства низ фотографија во сакам да кажам и доста други теми? :unsure
Тогаш ќе треба и СП,СДК/СДП,Добро утро/ден/ноќ...Ако почнеме така има многу за во играчница,односно кај што не треба да се бројат мислења,недискутабилни теми :)