Критики за администрацијата

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
имам критика конкретно за mila kunis.уште кога влегов у форумов у старт многу грубо ми се испонаша,нешто ме караше,во ред е тоа ама треба да има поблаг пристап.и сега вторпат кога ме опомени за нешто што незнам ни што сум пишала ама сигурно не сум вреѓала некого,наместо да ми копира и да цитира што е напишано она ми иде со напад и тоа многу шефовски.па која е она со таа слобода,никој не се буни само она и текнало не и е денот ај ке се карам ќе фатам на пик некој.јас неможам да мислам цело време на форумов што сум пишала пред една недела си имам и други работи.а форумот е за релаксација и забава а не тука да ми иде со напад,и ај да не пцујам мислам дека е разбирливо.и модераторите во врска со тоа кој да се исфрли и опомени нека си се консултираат меѓу себе а не една ке има слобода да си игра ташак.сега за сега толку ако ми текне уште нешто ке додадам.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Кога дојде на форумов мислам дека те опоменив за латиницата. Тоа го поминал скоро секој нов член,па не кренал востание заради едно опоменување преку порака.Еднаш те опоменивме заради твоите оф топици,или мислења од еден-два збора,си продолжи по свое. Овде или во другата тема кај предлози за дополнителна функционалност,имаше реакции од членови дека сме биле многу меки со членовите и дека не се почитува нашиот збор.Самите членови побараа да делиме опомени.Кога те опоменив за оф топик мислење одбрав опција несоодветно однесување. Ти кажав и во порака и тука ќе ти кажам,дека пораката автоматски се праќа,не ја пишувам јас. А бидејќи мислењето е несоодветно,се брише.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
ти си делиш опомени за се и сешто и тоа на многу агресивен начин,така да многу си згрешила кај мене.тие шо бараат строгост ептен сериозно го сфаќаат интернетот ај да држиме состаноци со директори и министри наместо да се забавуваме,ма дај те молам ни у влада не се сриозни цело време.шо се трескаат сите од земја.ако ја станам сериозна на сите сериозноста ќе им ја продадам на битпазар жими се.од такви нема релаксација ни на интернет.ова треба постојано да го кажувам
531814_3420692711968_924904579_n.jpg

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
е кога тоа не сум приметила,па само јас ли пцујам,дај да не набројувам сеа.имаме слобода на говор :p
Абе види сеа, тебе сум те видел :)
Исто ти е со крадците, некого ќе фатат, некого не ;)

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Не би да се мешам но ако може да видиме сите што тоа е толку агресивно во автоматската порака пратена од Mila Kunis кон членката TIGERWOMAN31SK а таа го опишува како цитирам :
ти си делиш опомени за се и сешто и тоа на многу агресивен начин
Ако навистина пораката предизвукува немир кај членовите кои ја примиле дај сите нека кажат по нешто за да истата стане ем универзална ем квалитетна ем да го долови моментот каде е грешката на членот за да истиот свати што погрешил и да речеме се потруди во иднина да не му се повтори истата грешка.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Не би да се мешам но ако може да видиме сите што тоа е толку агресивно во автоматската порака пратена од Mila Kunis кон членката TIGERWOMAN31SK а таа го опишува како цитирам :

Ако навистина пораката предизвукува немир кај членовите кои ја примиле дај сите нека кажат по нешто за да истата стане ем универзална ем квалитетна ем да го долови моментот каде е грешката на членот за да истиот свати што погрешил и да речеме се потруди во иднина да не му се повтори истата грешка.
е ај ама дел и не ги чувам,ги бришам за да не се изнервирам скроз,а исто и она не ми ги цитира и праќа грешките демек што сум ги имала.така да баш ми е криво што јавно не го напраив,немислев дека ќе ја дотера до тука.а јас не се повлекувам така лесно не само од неа туку од сите у животов.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
е ај ама дел и не ги чувам,ги бришам за да не се изнервирам скроз,а исто и она не ми ги цитира и праќа грешките демек што сум ги имала.така да баш ми е криво што јавно не го напраив,немислев дека ќе ја дотера до тука.а јас не се повлекувам така лесно не само од неа туку од сите у животов.
Извини вака ама што од поимот автоматска порака не ти е јасно ?

Таа ниту ја пишува пораката рачно, ниту го составувала нејзиниот текст. АКо пораката е официјалана таа е само известување за добиена казна/опомена која е испратена со два-три клика и е системска. Е сега за тоа што демек не знаеш за што си добила официјална опомена тука повторно системот може има вина бидеќи не знам дал XenForo има опција за цитат од казнетото мислење. Ако има админот би требало да може да го додаде истото во пораката но ако нема тогаш никој од личностите на форумот не е виновен за истото А и крај краева добро би било да сме свесни што сме пишале некаде и дал со тоа сме прекршиле некое правило.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Mila Kunis