Критики за администрацијата

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Извини вака ама што од поимот автоматска порака не ти е јасно ?

Таа ниту ја пишува пораката рачно, ниту го составувала нејзиниот текст. АКо пораката е официјалана таа е само известување за добиена казна/опомена која е испратена со два-три клика и е системска. Е сега за тоа што демек не знаеш за што си добила официјална опомена тука повторно системот може има вина бидеќи не знам дал XenForo има опција за цитат од казнетото мислење. Ако има админот би требало да може да го додаде истото во пораката но ако нема тогаш никој од личностите на форумот не е виновен за истото А и крај краева добро би било да сме свесни што сме пишале некаде и дал со тоа сме прекршиле некое правило.
Во пораката има за кое мислење е опомената.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Извини вака ама што од поимот автоматска порака не ти е јасно ?

Таа ниту ја пишува пораката рачно, ниту го составувала нејзиниот текст. АКо пораката е официјалана таа е само известување за добиена казна/опомена која е испратена со два-три клика и е системска. Е сега за тоа што демек не знаеш за што си добила официјална опомена тука повторно системот може има вина бидеќи не знам дал XenForo има опција за цитат од казнетото мислење. Ако има админот би требало да може да го додаде истото во пораката но ако нема тогаш никој од личностите на форумот не е виновен за истото А и крај краева добро би било да сме свесни што сме пишале некаде и дал со тоа сме прекршиле некое правило.
е како може да не ја пишува дај молим те или скоцкана и е една порака па на сите се понаша да не се мачи на секое абе ај немој ке се изнервирам поише гад сум

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
е како може да не ја пишува дај молим те или скоцкана и е една порака па на сите се понаша да не се мачи на секое абе ај немој ке се изнервирам поише гад сум
aј бе доста тигаржено само се жалиш глеаш девојчено се скина од работа тука малце офтопици и праам уште сакаш тебе да ти ги скоцка еејј ај не се нервирај ке ти напраам сеа едно ајс кафе по рецепат на Мајорот ;)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Someone define auto-message, for God's sake! :banghead
Вака нешто се само се менува текстот во зависност за што е опомената.

(ник на членот),

Вашето мислење (мислењето) содржи несоодветно рекламирање или спам. Ова не е во согласност со нашите правила. Вашата порака ќе биде избришана или изменета.

Вашиот пристап во иднина би можел да биде лимитиран врз база на овие опомени. Ве молиме имајте го ова во предвид кога пишувате мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не за мене Сарче, знам јас што е. :D
Сепак фала.

Туку мене ми е кој дел од „Пораката е автоматска и не може да биде едитирана од никого“ не е јасен, па се крева галама.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
сум била јас агресивна и сум се заканувала сбе немој не ме радуј,појма нема шо е закана и агресија а тек да почнам.и толку од мене,по несоодветно однесување од неа не сум видела.а не мене да ми префрла таков начин на однесување.