Во заблуда си Зет ми е шофер со 5 годишно искуство,2-3години активно вози, и да ти кажам со право можам да кажам дека сум подобар шофер од него..... не дај Боже да капне 2 капки дожд одма- Не возам не чини времето..за снег да не правиме муабет, кола од гаража не вади... по автопат вози со брзина 60км...а јас имам смелост да нагазам до 130/140..кога вози по обична улица, кога му доаѓа кола од спротива прикочува и намалува брзина...мажите дефинитивно.Има и жени кои се добри возачи, но повеќето се плашливи.
Браво секоја чест. , а на зет ти да му кажеш пешки да си иде најдобро.Во заблуда си Зет ми е шофер со 5 годишно искуство,2-3години активно вози, и да ти кажам со право можам да кажам дека сум подобар шофер од него..... не дај Боже да капне 2 капки дожд одма- Не возам не чини времето..за снег да не правиме муабет, кола од гаража не вади... по автопат вози со брзина 60км...а јас имам смелост да нагазам до 130/140..кога вози по обична улица, кога му доаѓа кола од спротива прикочува и намалува брзина...
Така да ќе кажам, зависи до човекот, до личноста колку е смела и храбра за учество во сообраќајот
Јас не знам што е тоа кочница кај мене ногата е само на гаста и кумплуг хаха и обично земам патики со подебел ѓон за да тежат повеќе да газам. Велес-Скопје на автопатот на неисчистен снег од коловозот возев со 120 Kм/h на некој места. Страв немам никаков и покрај тоа што 1 се имам превртено со кола направи салто 1-2 пати и 2 пати излетано од патот а'кло ми е тај, болен за брзина и возила за џабе не ми е даден прекарот Макс .Во заблуда си Зет ми е шофер со 5 годишно искуство,2-3години активно вози, и да ти кажам со право можам да кажам дека сум подобар шофер од него..... не дај Боже да капне 2 капки дожд одма- Не возам не чини времето..за снег да не правиме муабет, кола од гаража не вади... по автопат вози со брзина 60км...а јас имам смелост да нагазам до 130/140..кога вози по обична улица, кога му доаѓа кола од спротива прикочува и намалува брзина...
Така да ќе кажам, зависи до човекот, до личноста колку е смела и храбра за учество во сообраќајот