Еднаш е за да си го нахрани егото, еднаш е колку да се олесни... Не знам више....
Ај некое машко што изневерило да се јави да каже која му била мотивацијата!
Од она што јас го гледам, слушам и чувствувам, причина може да биде: сексуална привлечност/желба да се има таа што се посакува, досада....
Ова се главните причини.
Ќе се согласам со тебе дека жените изневеруваат поради емотивни причини. И јас сум под тој впечаток.
Мажите се визуелни суштества. Дапс, гледаат по женски задници постојано. Тоа не ги прави напалени несротливи животињи.
А посебно имаат потреба да бидат по нечија женска закрила, цел живот.
Ако се на било кој начин одбиени од женската особа покрај нив, или се почувствуваат помалку вредни, ќе пробаат на секој можен начин да си ја повратат самодовербата и тоа најлесно ќе го направат преку станување ,,алфа мажјак,, кај некоја сосема шеснаеста, небитна особа.
Се подразбира празнење тестиси, знаеш, жена и без оргазам ќе преживее во целибат, мажот и да не сака, ќе испразни тестиси во сон. Тоа е тоа, изборот е десанка, леванка или жена.
Но, самиот чин на изневерување, кај повеќето мажи е од его билдинг причини. Ако тој се почувствува инфериорен во однос на жената.
Ако јас имам дечко, ама немам секс со него, зошто би ме чудело едноставно да ,,празни,, тестиси некаде?
Но од друга страна, имам дечко, имам секс со него, ама тој ме изневерува - изгледа се осеќа недоволно алфа покрај мене?
Обиди се да ми ја сфатиш поентата
It makes sense, I promise.
Може некој да биде најзгоден на свет, ама ич за око да не ми се фати.
Жените паѓаат на муабет.
Е сега, секоја сака различен муабет.