Не пријетелке од вишите сили . Тоа и најголема будала може да го створи.Само ова и ништо друго
Не пријетелке од вишите сили . Тоа и најголема будала може да го створи.Само ова и ништо друго
Зошто во се гледаш негативно или не се ни обидуваш да погледнеш и малку резонираш(да не го спомнувам името на твојот аватар)Погледај убаво и обдо се еднаш и ти нешто убаво да кажеш.Да створиш семејство,поколение,тоа е суштината на светот.Множење на се што е живо на светот,човек,животно,растенија.Будалата може да затрудни или да оплоди,но нема да успее да ја гледа убавината и величенственоста во тоа да си родител.Не пријетелке од вишите сили . Тоа и најголема будала може да го створи.
Јас сум Идиот, искрен сум спрема себе и спрема другите. Проблематични се оние што се прават она што не се. Тоа е негативното.Зошто во се гледаш негативно или не се ни обидуваш да погледнеш и малку резонираш(да не го спомнувам името на твојот аватар)Погледај убаво и обдо се еднаш и ти нешто убаво да кажеш.Да створиш семејство,поколение,тоа е суштината на светот.Множење на се што е живо на светот,човек,животно,растенија.Будалата може да затрудни или да оплоди,но нема да успее да ја гледа убавината и величенственоста во тоа да си родител.
Кога ќе ја најдам ќе ти кажамИ што понатаму? Кога ќе ја најдеш смислата, веќе животот нема смисла?
Не треба да чекаш да ја најдеш за да знаеш што понатаму. Нема смисла. Има нешто друго....Кога ќе ја најдам ќе ти кажам
Да дополнам од претходно. Убави зборови се кажуваат на погреб или кога треба да утешиш некого. Вистината најчесто е со горчлив вкус. Лагата секогаш е слатка и похотна..................
Зошто сакаш да наметнуваш свое гледиште.Моите очи проникнале одамна во мојата душа и си ја пронашле целта.Станав мајка,баб,имам сопруг ,работа,а ти слободно талкај и реализирај се себеси како ти е тебе арно.Јас сум Идиот, искрен сум спрема себе и спрема другите. Проблематични се оние што се прават она што не се. Тоа е негативното.
Ти се допаѓало или не, суштината не е да створиш семејство. Тоа секој го може. А оној кој што до тука може, вели дека тоа е суштината. Не е.
Суштината е да се “реализираш“ себе си. Не треба да се тежнее кон виши сили, сето тоа се илузии. Тоа умот си поигрува со тебе. Целта и суштината си ти. Да проникнеш во својата внатрешност и да се погледаш одвнатре. Ете тоа е суштината (накратко)
Тоа се факти, не е мое мислење. Еве само докажуваш дека сум во право. Погледни малку во себе не надвор од себе. Пак се правиш она што не си.Зошто сакаш да наметнуваш свое гледиште.Моите очи проникнале одамна во мојата душа и си ја пронашле целта.Станав мајка,баб,имам сопруг ,работа,а ти слободно талкај и реализирај се себеси како ти е тебе арно.
А ти пак,повторно и повторно,се обидуваш да ми кажеш каква сум.Тоа се факти, не е мое мислење. Еве само докажуваш дека сум во право. Погледни малку во себе не надвор од себе. Пак се правиш она што не си.
За твое добро. Еден ден ќе ми бидеш благодарна.А ти пак,повторно и повторно,се обидуваш да ми кажеш каква сум.