Не се ситници ако ги плаќаш ти сметкитеКрвнички никад. Се поткачуваме поради телевизор, потрошен бојлер, комппјутер... Ситници.

Не се ситници ако ги плаќаш ти сметкитеКрвнички никад. Се поткачуваме поради телевизор, потрошен бојлер, комппјутер... Ситници.
не е до сметките туку до тоа чиј ред е за користење.Не се ситници ако ги плаќаш ти сметките![]()
не е до сметките туку до тоа чиј ред е за користење.
Bad girl, bad girlПонекогаш се караме ама за ситници..најчесто за телевизорот,компјутерот а најмногу за два збора кога ќе ми кажат "земи учи"![]()
Моите мама и тато, се од тие старомодните, и сега замислете само какви се не кавги имам јас со нив, се нешто им пречи... зошто ова така, зошто ова онака, на пример вечерно излегување во сабота за мене е до 3 часот најкасно, ако закаснам малце, право телефонот ѕрннн.... ама тоа е што да се прави... страмота било да се прави она, страмота било да се прави ова, дечкото дома да го донесам нема шанси, страмота било од комшиите... и така, ама сепак наоѓам и некој заеднички јазик, така да после долго карање, излегува по моето, ама битно нема ден јас да не дојдам до конфликт со моите дома....![]()
тоа дека срамоте било од комшиите сигурно му е изговор нз, иначе БЕЗ НАВРЕДА родителите твои за комшиите живеат или за себе ?