Секој од нас има конфликти со родителите, некогаш ради некоја причина но може и без. Како и да е родителите претеруваат, барем јас така мислам. Неможам да ги сватам, а не ни сакам искрено.
Памти си ги зборовиве По некое време кога ќе станеш родител ќе ти стане кристално јасно сѐ шо сега не ти е. И додека да трепне ќе се слушнеш како ги изговараш истите муабети кои сега толку ти одат на нерви. И додека да трепнаеш уште еднаш, децата твои златни ќе ти објаснат во кој век ти заостанало мислењето. Така оди тоа мили моиРади некој безвезе навики или ради тоа што заостанале со мислењето во 20тиот век? (поубедливо звучи)
Сигурно нема да правам како што кажавте вие. Ова ми претставува една добра школа за понатака.Памти си ги зборовиве По некое време кога ќе станеш родител ќе ти стане кристално јасно сѐ шо сега не ти е. И додека да трепне ќе се слушнеш како ги изговараш истите муабети кои сега толку ти одат на нерви. И додека да трепнаеш уште еднаш, децата твои златни ќе ти објаснат во кој век ти заостанало мислењето. Така оди тоа мили мои
си го слушнала оваСигурно нема да правам како што кажавте вие. Ова ми претставува една добра школа за понатака.
Разгалено си . Цени си ги родителите, никој не ти мисли добро повеќе од нив. Тоа што си разгалено е само доказ колку си им важна.Не ми значи ништо цитатот. Иначе задржи си го мислењето, тоа што ти така мислеш зборува за тебе не за мене .