и војParanormal Activity
и вој го иам глеано
Знаеш дека луѓе што се смеат на форите на Еди Марфи нема да најдат хумор во Монти Пајтон нели?Не се зезајте така бе, Rec е добар хорор.
ComputerService, од овие новите нема нешто добро, единствено ако сакаш пак со Џим Кери и Марфи ако ги немаш гледано следниве: Ace Ventura; The Mask; Liar, Liar; Lemony Snicket's; Me, Myself and Irene или Norbit.
Инаку јас ти препорачувам да изгледаш некоја комедија од Монти Пајтон, пример Life of Brian или The Meaning of Life, нема да зажалиш.
Сите тие ги имам гледано :S 2011-2012-2013 год, нема никаков избор на комедии сето е фалш :SНе се зезајте така бе, Rec е добар хорор.
ComputerService, од овие новите нема нешто добро, единствено ако сакаш пак со Џим Кери и Марфи ако ги немаш гледано следниве: Ace Ventura; The Mask; Liar, Liar; Lemony Snicket's; Me, Myself and Irene или Norbit.
Инаку јас ти препорачувам да изгледаш некоја комедија од Монти Пајтон, пример Life of Brian или The Meaning of Life, нема да зажалиш.
Да, но никогаш не е доцна за смена.Знаеш дека луѓе што се смеат на форите на Еди Марфи нема да најдат хумор во Монти Пајтон нели?