Колдплеј (Coldplay)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,996
9,627
1,683
Normandy
Една од ретките помеѓу вториот и третиод студкиски албум.
Со добра порака, као увек.

 
  • Like
Реакции: Aquarius

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,996
9,627
1,683
Normandy
Нова песна од момциве. Наводно и предвесник за нов албум.

Искрено... со ова потфрлија. Многу.