Кога последен пат плачевте?

BokoLoco

Нов член
6 април 2013
26
24
3
30
Скопје
Не верувам дека си направил нешто добро за себе со тоа ветување.
Можеби 7 години не ти се слеале солзи низ очите, но затоа срцето доживувало бури од емоции кои немале каде да се истурат...
Ако пак немало бури, тогаш морам да прашам, чувствуваш ли ти нешто или пред 7 години си вети дека ќе заборавиш како е да те обземат емоции? : )
Можно е малце да се заебав зашто сега секоа чувство на тага ми е заменето со нервоза и фрустрација :)

Keepitreal

Полноправен Член
3 мај 2013
78
38
18
Доста ми е оваа емоција на мене. Распукав последниот пат и тоа беше минато и тоа далечно. Едино би се расплачил и тоа од радост. Знам дека нема да е вечно но се трудм што повеќе да не му давам до знаење на овој свет и на самиот себе дека може нешто да ме расплаче. Иако плачењето сите го третират на момент на слабост, јас го третирам како душевна и психичка повреда. Не им се давам на солзите. Погрешно е за некого, но поубаво се осеќам без солзи.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Во последно време се почесто и почесто, очиве ми се промија за 10 години унапред. А баш последно беше вчера :/

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Srekna sum koga mozam da se isplacam na samo na glas.No so godinite se pomalku mozam da placam. Ne placam pred publika.Placam samo pred na srceto bliski lugje. Placenjeto ja rasteretuva dushata.
Posleden pat placev pred edna nedela pod kebence na samo.

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Заплакав денес,пуштив солзи вчера,завчера....деновиве наназад...душата ми е јадосана,стегната како во тупаница...несакам да плачам,нема да можам да се сопрам,крици ке ми варничат од душава....ја видов и другата страна на овој лажлив бесмислен живот.Потклекнам ли на плачот, ке ја изгубам силата за да продолжам во борбата за понатака...пролеам ли солзи значи дека ја губам битката...не ми се олеснување на душата туку показател дека батериите ми се празни.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор