Како ви започнува еден ден и како го поминавте денот (со слика)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
tumblr_mevy1us69f1rkm0ako1_500.gif

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
сеа за распустов
станувам у 1,па на кафе кај другарка па гледаме кафе па ќе дојдам дома,па нешто ќе средам собата ау бау па пак надвор со друштво па на форумов и така..

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
станвам во 2ипол ете и сеа одам на форум, на фејс после некад одам на кафе удолу или кај некој другар и после то ракомето го глеам ако има xd и вечер или на широк сокак или филмој гледам дома ако останам..

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Бурно и незаборавно... како и стално!

8:30... рипам...
Ииии... апчето го задоцнив... СТАНУВАМ! Ѕвонам кај саканата, па кај колегата да не се успал случајно... па кај другиот колега...
Брзо, четки, пасти, од соба в соба...
МАМООООО..... ми испегла ова... она... она... и ова... (ја затрупувам кутрата жена со 300 глупости)!?
8:44 ... дури ја местам кошулата в пантолони ..„„кај ја остаев картичката?“ „Нема кеш дома?“ Лелееее... АБЕ АПЧЕТО!
8:47... трчам по скали, успут облекувам палтото, пикам в торба 300 глупости, претурам, го барам индексот, местам новчаник...
се качувам пак горе по клучовите од колата...
проверувам масло, вода во неа...
8:56 : Бабоо.... затвори ја портата, излегувам јас... задоцнет сум...
9:00... „ дечко, 600денари бензин 100 октански ... со картичка...“... ѕвонат колегите даваат рапорт кој гока каде ги собирам...
9:10 ... на излезот сум од градот, слушам некои расонувачки глупи песни и се влечкам со 80 по пат, тажам по летото кога се расонував мекамски со кафенцето на работа, па си правам план за денот, што има на работа, што има пред и после работа и тн....

Има песна која го опишува тоа::::: :place
Ustao sam ujutro
s glavom nateklom
i zakacio malim
noznim prstom o stol

Spotaknuo se
o tvoje papuce
u padu otkino zastor i
glavom puko u radioator