Во моментов
Нај омилениот секогаш го коритстам нема подобар
А што има врска дали парфемот е оригинал или не,ако на некого му се допаѓа тој мирис?Ми требаше идеја за парфем па вртев по страниве да прочитам и можам да заклучам дека богаташи сме собрани на форумов. Оригинал парфеми се фураат само , гучи,диор,версаче, дк, д&г, и слични. Македонијава е богата ,пу пу да поплукам не треба да се жалиме. А од друга страна демек невработеност и сиромаштија...хм.?!
Он топик - Да кажам за себе, обожавам парфеми, се прскам преку цел ден, безмилосно.Последен оригинал што го имав е Валентина од Валентино (и тоа ми беше подарок) Сфатив, оригинал парфем за мене не е , освен ако имам вишок пари па секој месец 100евра на парфем само да ги давам.
Фала богу си најдов замена. Има едни економични парфемчиња од 20мл. 190ден едно,а мирисаат исто како оригиналот. Јас веќе 1 година ги користам овие а комплименти за тоа како мирисам добивам од продавачки по самопослуги, на доктор, додека се поздравувам во кафиќ со некого, по свадби. Траат траат и траат. Зимава највеќе ги користев Кристал Ноир од Версаче , еуфорија од Келвин Клајн и прекрасниот The One од Д&Г. Не кажувам на секого дека користам такви парфемчиња, и кога ме прашуваат ооооо го купи Кристал Ноир, си одговарам: да да си го купив екстра е. Нема разлика, другарка моја го имаше истиот , ама буквално не ја примети разликата. Ако ми се свиѓа еден парфем , купувам три од истиот и за 570 ден имам 60мл, прскање без жал
Сега на листа ми е Лолита. Свеж, пролетен и интензивен. Го прснав за проба, цел ден мирисаше.
И тоааа, туф пак се изнапишав
Лена, темата е каков парфем користите а не каков парфем ви се допаѓа. И мене пример ми се допаѓаат ташните на Мајкал Корс, ама не ги користам затоа што не можам да си ги приуштам, и ова нема врска?А што има врска дали парфемот е оригинал или не,ако на некого му се допаѓа тој мирис?
Извини вака што ти упаѓам,али не сме купиле палати па да бидеме богаташи. Мене моите дома еднаш у живот ми купија оргинал парфем и тоа за матура,а другите парфеми сум работела за да си ги купам.Парфемите ми траат,си прскам по два пати,не се бањам во нив. Си имам и од тие на точење ама тие за кратко време ми ветрееат,како што кажа треба по цел ден да се прскам за да ми траат. И немој да ми кажеш дека кога би работела и би имала пари дека не би си дозволила да купиш оргинал парфем.Оргинал си е оргинал.А копија ,не за џабе се вика копија.Ми требаше идеја за парфем па вртев по страниве да прочитам и можам да заклучам дека богаташи сме собрани на форумов. Оригинал парфеми се фураат само , гучи,диор,версаче, дк, д&г, и слични. Македонијава е богата ,пу пу да поплукам не треба да се жалиме. А од друга страна демек невработеност и сиромаштија...хм.?!
Он топик - Да кажам за себе, обожавам парфеми, се прскам преку цел ден, безмилосно.Последен оригинал што го имав е Валентина од Валентино (и тоа ми беше подарок) Сфатив, оригинал парфем за мене не е , освен ако имам вишок пари па секој месец 100евра на парфем само да ги давам.
Фала богу си најдов замена. Има едни економични парфемчиња од 20мл. 190ден едно,а мирисаат исто како оригиналот. Јас веќе 1 година ги користам овие а комплименти за тоа како мирисам добивам од продавачки по самопослуги, на доктор, додека се поздравувам во кафиќ со некого, по свадби. Траат траат и траат. Зимава највеќе ги користев Кристал Ноир од Версаче , еуфорија од Келвин Клајн и прекрасниот The One од Д&Г. Не кажувам на секого дека користам такви парфемчиња, и кога ме прашуваат ооооо го купи Кристал Ноир, си одговарам: да да си го купив екстра е. Нема разлика, другарка моја го имаше истиот , ама буквално не ја примети разликата. Ако ми се свиѓа еден парфем , купувам три од истиот и за 570 ден имам 60мл, прскање без жал
Сега на листа ми е Лолита. Свеж, пролетен и интензивен. Го прснав за проба, цел ден мирисаше.
И тоааа, туф пак се изнапишав